Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

mocorgás a levegőben

#849929 SCS Előzmény: #849926

Mintha elkezdték volna zsákolni "óvatosan"...nem Te vagy, tmészáros?

pf cikk

#849928 wisvik

"a cégcsoport egyik legprosperálóbb részét, a Delta Systems Kft.-t tettük bele ebbe a tranzakcióba, ami a csoport bevételének közel felét adja."

No hiszen :) ...

#849926 wisvik

KONYVVIZSGALO-AMBATOR ma, 11:22

KÉREM NYUGODJANAK MEG !
EBÉD UTÁN SZÓL A NÓTA ?
JÁTÉKÉSMUZSIKAÖTPERCBEN ?
AUTÓPÁLYA SEBESSÉGKORLÁT !
KORLÁT?
KORLÁTOLT !
KORBÁCS ?
PÁRDON

én is kérek infót, hogy türtőztessem magam.

#849925 stuck_at_177 Előzmény: #849921

igen, a pénz utáni legjobb dolog a bankgarancia. :) És a baráti bankokkal meg is oldható. És máris nincs gond a kötvét fedezetével. Amit a kisbüfik úgyse vennének igénybe túl nagy számban, viszont a strómanpakkokat így lehetne szeplőtelenül egyesíteni. Mondjuk az megoldható sima otc is.

#849923 wisvik Előzmény: #849921

Ha a nagybelépő neve hallatán 200 fölé verik az árat és utána nemsokkal jönne egy pletyka a telekommunikációs szektor behozataláról is, akkor a 3-400 talán elérhető lenne.

#849922 stuck_at_177 Előzmény: #849919

lehet, h a globterm eladását és a befolyást 1 időben akarják bejelenteni? Holnap benézek a cégbíróságra, ha lesz időm és addig nem kapunk hírt.

#849921 SCS Előzmény: #849920

Ja, és ott jöhetne a kötvét mondjuk 125-ös áron. Nem gondolom, hogy egy bankgarancia, mondjuk az MKB-tól megoldhatatlan feladat lenne rá. Igaz, valszeg ott túl sok felajánlás nem is lenne.

#849920 SCS Előzmény: #849916

Hát akkor a 200 már egy szép eredmény lenne itt is.

Valami extra még kell, hogy nagyobbat lehessen álmodni. Az meg majd csak további tőkeemeléssel(hígítással) lehetséges szerintem. Gyanús ez a 210-es Delta tőkeemelés. Ha ingyen-közeli áron kapják meg a 33%-ot, akkor egy ottani,újbóli tőkeemeléssel(és 50% fölé kerüléssel) lehet egy 100-as átlag-bekerük. Az 250 millió papírnál 25 milliárdos invesztíciót jelentene,igaz,abból már röhögve kifizethető a Delta(és még juthatna pénz mondjuk Telenor részesedésre is).

#849919 wisvik Előzmény: #849918

Szerintetek most komolyan lehetne bármivel is érdemben védeni egy olyan húzást az rkgy-n, hogy az a cég aki döntő befolyással játszik szerepet a Delta apportban, úm. 2.35Mrd hitelt nyújt a cégnek és a cégbíróságra benyújtott lista szerint is a tőkeemelés után nagyrészvényessé kéne válnia az EST-ben, egyszer csak befolyásnélkülivé válik és a papírjai szőrén szálán jelentéskötelezettség alá eső mértékben felszívódtak valakiknél úgy, hogy elvileg még lock up is van rajtuk?????? Ezt most tényleg??? Ráadásul a könyvbe is be lehet tekinteni a kgy után. Ez mindenen túltenne szerintem. Ne fossatok be, jönnie kell jóhírnek még a héten.

#849918 SCS Előzmény: #849917

Ez a szétdobálós mutatvány nem erre utal. Nem értem mire várnak,mert amit írtam azt mások is láthatják. Persze lehet, hogy már a júliusi hegymenet is ennek szólt. Lecsengett. A következő "érthetetlen"meghúzás jelzi majd szerintem, hogy közel a kick off.

#849917 tmeszaros361 Előzmény: #849915

Elképzelhető, hogy ma vagy a kgy ig illetve a kgy en már kiderül a hír?

#849915 SCS Előzmény: #849914

Attól függ,kiderül-e minden. Ha igen, sztem meglehet. De ott már 100 Milliárdos cégről beszélünk...hát, most még hihetetlen.

Mennyi a 4ig market cap most?

#849914 wisvik Előzmény: #849913

Szerinted idén még elérheti ezt a sávtetőt?

#849913 SCS Előzmény: #849911

Ha lesz 200(most már azt mondom, hogy ha napvilágra kerül, amit írtam tegnap, akkor jó eséllyel), akkor ott új fejezet kezdődhet. Majd ott is józannak kell maradni,mert ilyen darabszám mellett már nagyon nagy market cap lesz. Nagyon nem várnék 4 számjegyet,mert az már irracionális lesz, de akkor egy hype-ban már lehet rendesen mozogni és keresni is végre.

De egy 300-400 közötti sávtető még akár elérhető is lehet. Mondjuk ez a Vaculak-féle "szétdobálás" újfent érthetetlen, de az új tulajok személye döntő lehet.

ettől még lehet emelkedés

#849910 tmeszaros361 Előzmény: #849908

Ugyanígy látom, meg kell találni a hír utáni jó kiszállót. Abszolút benne van a csúszás is úgy ahogy mondod. Meglátjuk.

ettől még lehet emelkedés

#849908 wisvik Előzmény: #849906

Szerintem CZ biztosan igazat mondott neked. Az hogy az időzítésben +/- 3 hét csúszás van, nem számít lószart se ;-) ...

Nekem most már a következő logikus lépésen jár az eszem. Mivel már nincs mit beletolnom, azon filózom mi lehet vajon az első értelmes kiszálló ha megjön a hír. SCS infoja után kérdés, hogy meddig mehet el első körben a papír. Egy dupla biztosan benne van, de ha a korábbi hasonló cégek pályafutását tekintjük, akkor akár jóval több is lehet.