Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Mai kv

#849239 wisvik Előzmény: #849237

Szerintem ezt még lezavarják simán az új papírok nélkül. Nincs szükségük egyelőre semmi taktikázásra, hogy megszavazza a kgy a pontokat. A nyomda egyben a GlobTerm-et is lépéskényszerbe hozná, ezzel még várnak amíg lehet. Tuti nem kapkodják el, nehogy ebben a kulcskérdésben tisztábban láthassunk. Node a név! :) ...

Mai kv

#849237 stuck_at_177 Előzmény: #849235

A repteret nagyon profilidegennek érzem az IT, esetleg IT/telco vonaltól. Ha mégis a reptér (is) keveredne ide, az azt bizonyítaná, h a delta tényleg csak beesett az ajtón a buliba. Azonban ez utóbbira is vannak infók. Meglátjuk. Még mindig csak ezt tudjuk mondani. :D Ellenben az érdekes lenne, h kgy-ig nem nyitna ki a nyomda...

Mai kv

#849235 wisvik Előzmény: #849234

OK, meglátjuk. Én most leginkább azt valószínűsítem, hogy a Telenor és T-Systems kkv vonalakat hozzák be az 5G tenderen kereztül, majd erre alapozva az ipar 4.0, stb. volnal is jól kinőhetné magát. Sampipinek volt egy jó felépítésábrája erről a múlthéten ha jól emlékszem. Abban a T-Sys nem szerepelt ugyan de nagyon jó volt ránézni. Abban is bízom, hogy Tamás CZ info-ja is bejön. Hagyják már ML-t is pihenni egy kicsit :) ... Szerintem nagyobbat is szólna az Est ha a piac látná, hogy szélesedik a spektrum és nem minden mögé Lölőt nyomják be. Persze ha ő jönne akkor sem keserednék el nagyon :-) ...

kedvcsinálónak

#849233 wisvik Előzmény: #849227

TA:

Napos chart: https://invst.ly/cbjdh

Aranykereszt megvolt 4-ikén, azóta egyre csak erősödik. Az 50MA szépen tartja és nyomogatja felfelé az árfolyamot, A 120+/-10 is stabil már elég régóta. MACD plusszban, CCI megint épp a 100 felé kacsintgat. Nem rosszak a kilátások.

Funda:

Neked meséljem? Te vagy kb. a leginformáltabb közülünk :-)!!!

A térdműtétedig én azt hiszem meglehet a 200 is ha macey-nek igaza van és a fiúk már maguk is érzik, hogy nincs több idejük húzni halasztani a dolgokat.

Szóval hajrá! Okt. 1. pedig kevesebb mint két hét, és addig új névjavaslat is érkezik. Számítanék egy-két limites upppra nemsokára.

Persze meglátjuk mi sül ki belőle a végén :) ...

Mai kv

#849232 wisvik Előzmény: #849231

Az milyen módon tudna most idekerülni? A napirendi pontok már kihirdetésre kerültek a Delátval kapcsolatban. Nem értem.

Mai kv

#849231 Johny King Előzmény: #849230

Buxer (Kinai123) szerint a ferihegyi reptér üzemeltetési jogai mennek az estbe és nem az IT. Kíváncsi leszek.

Mai kv

#849229 Johny King Előzmény: #849228

Jó olvasni, hogy egy ideje mások is megvilágosodtak velük kapcsolatban! Anno Scs és én nem kötekedni akartunk a fórumon, csak a rendelkezésrünkre álló információk és a józan eszünk alapján felvilágosítani a fórum értelmesebbik felét, hogy egy baromi nagy fel/le manipuláció "áldozatai" sokan, értelmiségi köntösbe csomagolva! A saradielek nickre én is gyanakodtam, hogy valszeg ő lehet az, de nem voltam benne biztos. Majd ha bejelentik CZ-t vagy ML-t, akkor lehet visszamegyek kicsit "háborúzni"...

Mai kv

#849228 wisvik Előzmény: #849220

Látod mekkora szarházi. A múltkor (Sáradielek nick alatt) szintén belémszállt mert kijavítottam Larry-t, hogy az egyetértek szót nem külön írják, ahogy ő rendszeresen írta. Ezt nem csak úgy, okoskodásból tettem nyilván, hanem mérges lettem rá mert ő is nekemjött hátulról, hogy fel-le dumálok mert épp öntöttem, és ezért írogatom, hogy a Delta csődközeli. Ezért mentem én is neki. Ezután jött Sársdielek/Vac és vitát provokált ezen, ebből alakult ki a múltkori nagyobb hadakozásom többekkel is egyszerre a fórumon.

Az a taktikája egyébként, hogy kussol hosszabb ideig. Olvasgat, majd egyszercsak vagy nyíltan vagy burkoltan a semmiből előtűnve beleköt valamibe amit korábban írtam. Szánalmas az ürge. Az a vicces benne szerintem, hogy nálam emberére akadt mert én nem veszítem el a türelmem, és hülyeségeket sem szoktam csak úgy meggondolatlanul írogatni (kivéve ha szándékosan teszem nyilván ;-)), így aztán rendszeresen beleszalad egy-egy pofonba. Sok példát tudnék már említeni, de ez a tegnapi ruhaklozet, nagy M betű, meg egy l, elég jól mutatja, hogy milyen kisstílű sértett idióta, aki nem tudja feldolgozni, hogy megkapta a magáét a felbeszélése és pakkdobása ügyében. Ráadásul úgy, hogy én csak annyit mondtam neki, hogy szerencsétlenül oldotta meg a dolgot azzal, hogy hallgatott. Az, hogy eladott engem nem is érdekel egyébként. Valószínűleg én is ezt tettem volna.

Na mindegy, a plusz-mínuszokból látszik megint mennyire el vannak tévedve sokan a tisztánlátást illetően. Az meg, hogy csapdának szánta az egy l-t a hallottam szóban, na az már annyira gyenge volt, hogy inkább nem is reagáltam.

Más. Larry épp előrángatott egy Telekom összeesküvés elméletet Pappal. Vicces, csak azt nem értem mért kéne ehhez a Telenor-ba bekerülni az Est-en keresztül? Mért lenne ez bármilyen formában is bosszú? Meglátjuk mi sül ki belőle.

Ja és telóról írtam, bocs a typokért ha vannak :-D !!!

Mai kv

#849219 Johny King Előzmény: #849217

Láttam tegnap a darabszámát, hogy mennyivel szavazott áprilisban és azt is, hogy BCS mennyit mutatott júniusban. Összesen nincs annyi részvényünk itt a fórumon, mint amennyi a különbség volt. (Na jó, annyi még pont van.)

Mai kv

#849217 wisvik Előzmény: #849216

Megint kezdi. Igen. Aztán ha nincs kiút abból, hogy ő a hülye, akkor játsza a jószándékú meglepettet. Inkább ráhagyom és nem is reagálok rá.

Mai kv

#849216 SCS Előzmény: #849209

Látom a túloldalon belédszállt a bölcs simlis.

Ha van kedved,nyugodtan írd meg neki, hogy a strómannt csak azért nem strawman-ként írjuk,hogy ő is értse.

Mai kv

#849215 BCS! Előzmény: #849208

Jo esellyel tolem vetted egy reszet. Kb 3-5 K-val jatszok napon belul tobb alkalommal. JK tanacsara igy keresem meg a "benzin penzt" a Kawamba :)