Mai kv
wisvik Előzmény: #849220Látod mekkora szarházi. A múltkor (Sáradielek nick alatt) szintén belémszállt mert kijavítottam Larry-t, hogy az egyetértek szót nem külön írják, ahogy ő rendszeresen írta. Ezt nem csak úgy, okoskodásból tettem nyilván, hanem mérges lettem rá mert ő is nekemjött hátulról, hogy fel-le dumálok mert épp öntöttem, és ezért írogatom, hogy a Delta csődközeli. Ezért mentem én is neki. Ezután jött Sársdielek/Vac és vitát provokált ezen, ebből alakult ki a múltkori nagyobb hadakozásom többekkel is egyszerre a fórumon.
Az a taktikája egyébként, hogy kussol hosszabb ideig. Olvasgat, majd egyszercsak vagy nyíltan vagy burkoltan a semmiből előtűnve beleköt valamibe amit korábban írtam. Szánalmas az ürge. Az a vicces benne szerintem, hogy nálam emberére akadt mert én nem veszítem el a türelmem, és hülyeségeket sem szoktam csak úgy meggondolatlanul írogatni (kivéve ha szándékosan teszem nyilván ;-)), így aztán rendszeresen beleszalad egy-egy pofonba. Sok példát tudnék már említeni, de ez a tegnapi ruhaklozet, nagy M betű, meg egy l, elég jól mutatja, hogy milyen kisstílű sértett idióta, aki nem tudja feldolgozni, hogy megkapta a magáét a felbeszélése és pakkdobása ügyében. Ráadásul úgy, hogy én csak annyit mondtam neki, hogy szerencsétlenül oldotta meg a dolgot azzal, hogy hallgatott. Az, hogy eladott engem nem is érdekel egyébként. Valószínűleg én is ezt tettem volna.
Na mindegy, a plusz-mínuszokból látszik megint mennyire el vannak tévedve sokan a tisztánlátást illetően. Az meg, hogy csapdának szánta az egy l-t a hallottam szóban, na az már annyira gyenge volt, hogy inkább nem is reagáltam.
Más. Larry épp előrángatott egy Telekom összeesküvés elméletet Pappal. Vicces, csak azt nem értem mért kéne ehhez a Telenor-ba bekerülni az Est-en keresztül? Mért lenne ez bármilyen formában is bosszú? Meglátjuk mi sül ki belőle.
Ja és telóról írtam, bocs a typokért ha vannak :-D !!!