még nem vettem, de tervben van
Vettél már?
Én épp most faszkodtam el a záróban, 910-re álltam be, erre 2 forinttal fölötte zárt. :-/
Bár az elmúlt hét szánalmas volt, de hosszú távon gondolkodva itt már kellene csipegetni szerintem.
Milyen szép lenne, ha tényleg egy sikeres cég épülne fel
brückner bácsi elmélkedik: https://index.hu/gazdasag/2019/09/20/miert_kell_az...
bejött egy kis zseton, akkor kivárom a 10%os szakadást oszt utána vásárolok még... :)
Remélem a gyereknek, mert eddig az jó vételnek tűnik :)
Mondjuk az egészben az a durva, hogy gyakorlatilag meg is csinálták (akik tudták előre.)
Az a számolás, ahogy levezetted! :-D
Mer' a zélet a zilyen, tudjuk... :-)
Mondjuk az egészben az a durva, hogy elvileg meg is lehetett volna csinálni.
Itt Mikulás rally lesz tsys konkrétumok miatt, én legjobb indulattal se látok semmit, amire addig emelkednie kéne
mondjuk lehet, hogy az ősz miatt, de már én is unom egy kicsit, hogy még mindig nem vagyok milliárdos...
Pedig hányszor elgondolom, hogy ha először vettem volna a Konzumból 57 forinton 10 millióért, amit utána eladtam volna 3000 ft-ért darabját, amit egyből 4IG-re cseréltem volna tavaly tavasszal, amikor még 2500 (50) forint volt a 4IG, akkor most pont 10 milliárdom is lehetne...
Jó lenne már csak hobbiból bejárni dolgozni, vagy inkább csak 4 órában , hogy azért mégiscsak legyen egy struktúrája a napnak...
Bár azért megélhetési gondjaim nem lennének- hiszen kellően spártai életmódot tudok folytatni, de azért mégiscsak jó lenne, ha az ember gyerekeinek /unokáinak is már bebiztosítani a jövőjét...
Nem kell nekem dollár milliárd, de ebből a szaros gyenge forintból, azért na...