Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

USA nagyon provokálja iránt,

#849430 Ibiza
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20190921/megszol...

USA nagyon provokálja iránt. Feltételezem israel bőszen besegít.

Anno israel bemutatta a "bizonyítékaik" Saddam és Iraq ellen. Tömegpusztító fegyverekről beszéltek amik hamisnak bizonyultak. Szétverettek egy országot.

Logikusan Irán nem hülye, hogy érdekkörén kívül alkalmat adjon a szankciókra és a támadásra.

Izrael kémkedhetett a Fehér Háznál--persze tagadják

#849050 Ibiza
https://24.hu/kulfold/2019/09/12/usa-izrael-kemked...

A portál bennfentes forrásai különösnek tartották, hogy a Trump-adminisztráció nem tett semmiféle megtorló intézkedést az ügy miatt, még annyit sem, hogy nem nyilvánosan panaszt tegyen az izraeli kormánynál.


Ibiza véleménye hosszabban :-)

#849048 Ibiza Előzmény: #848901

naponta 1órát olvasok mindenféle hireket..lehet érezni a fősodor irányokat..gondolom másnak is feltűnik.

Sokba kerül az atommente…

#848511 Ibiza

Sokba kerül az atommentesség a németeknek.

"Templomokat, komplett falvakat rombolnak le Németországban

Hogy miért? Mert az atomerõmûvek bezárása miatt minden energiahordozóra szükségük van, köztük a rendkívül környezetszennyezõ barnakõszénre is. '"


https://888.hu/amerika-london-parizs/templomokat-k...

a libsibalosok sz@rul sz…

#847957 Ibiza

a libsibalosok sz@rul szerepelnek a választásokon, el kell fedniük a ellenőrizetlen - és egyre kevésbé tolerált - migránshullám támogató tevékenységüket...nem jött be a jaj de humánusak vagyunk attitűd..meg ki is lóg a lóláb.. gyorsan váltottak.. elveszik a pontokat az egyre jobb zöldektől.

a balliberál oldal hirtelen nagyon állatbarát és környezetvédő lett, olyanok mint a tegzes magukra aggatnak mindent ne látszódjon a való.. a meleg dolgok már lecsengtek kellett valami új.

Nem csak nálunk nemzetközi szinten...ebből látszik irányított a mozgás

Be is indult a gépezet "az ég az Amazonas vidéke..védjük meg a bálnákat..naperőművek.. stb stb..

Csak pár észrevétel Amazonas erdők kapcsán.

- az erdőtüzek hozzá tartoznak a természet rendjéhez, új lehetőségeket ad, halljuk 200év kell mire úja olyan lesz mint rég..erős tévedés nagy szólam.. a trópusi őserdőben a természet gyorsan visszaveszi azt ami az övé. A tűz csak átszalad a területen a legtöbb állat túléli üregekben vizben..ami nem az táplálék lesz a dögevőknek..leng az inga.

- megy a propganda..láttam égő agancsú szarvast..őszi négy évaszakos tájban..jellegzetesen bőgési időszak..csak hát a photoshop..és persze mint szörnyű amazonasi képet tálalva.... vagy a nagyon hálás jaguárt aki nagyon cicásan kedves a mentésért..persze a felvétel sokkal korábbi..és teljesen más a szitu..
beindult a neoliberálbolsevik sajtó..

Ha Amazonas medence a föld tüdeje akkor tessék fizetni érte a braziloknak a fenntartáshoz..és ahhoz, hogy ne kelljen a szegény lakosoknak égetéssel termőföldet kialakitani.

- anno voltam stopolni jugóknál fiumétől az albán határig a Dinári hegység végig le volt égve..fekete volt minden pár évvel később már minden zöldellt.

Az állatvédelem.

Persze minden állatnak vannak jogai..a "szép" halálhoz és méltó tartáshoz. De ezt ne keverjük a városiak gyerek helyett tartott "családtagjaival", a beilleszkedési problémájukat kedvenceikkel pótlókka . A háziasitott állatok alapból az ember hasznára vannak, húzzák a kocsikat, élelmet alapanyagot adnak, őrzik a nyájakat..
Ezek az emberek meg is becsülik mert ezek az állatok adják nekik a kenyerek, még ha nem is alszanak velük együtt az ágyban.

Ha már ennyire állatbarátság van akkor meg kell nézni hogy kerül a hús az asztalra.
Vagy meg kell nézni egy filmet arról, hogyan szállítják az élő állatokat amik az asztalra kerülnek a városokban, nem bírtam végignézni..

Az ember alapból húsevő, szüksége van húsra, mindenki nem vadászhat ezért kell rendet tenni ebben a témában. Igen a tenyésztett állatok arra születnek táplálék legyenek, tetszik nem ez van, de leygen tiszta és egyenes a rendszer. Én nem engedném az élőállat szállitást, csak a magas szinten feldolgozott termékekét.
Aki nem eszik húst ne egyen, egyen füvet, én nagyon szeretem, próbálok jó árut beszerezni ismert forrásból.

Igen, rendbe kell tenni a dolgokat a kutyaszartól, az állattartásig.

De ne feledkezzünk el az szegénységről, a migráció elveszi fejletlen országok fejlődési lehetőségét, elszivják a munkaképes nagyobb tudású embereket.

Ne feledkezzünk el a divatmultik 3dollárért előallitott termékeiről amit többszáz dollárért árulnak. Ott a gyerekmunka..szörnyű megállitani..jaaa nem lehet mert ez az egyetlen bevételi forrása a családoknak..azért mert rabszolgák a saját hazájukban..hiszen a külföldi multik tulajdonában vannak a természeti erőik é erőforrásaik.. a ritkaföldfémek kellenek a telefonokhoz amin ehet jókat sopánkodni meg fotelforradalmaskodni..majd megnyugodva beülni a hybrid autóba..mi mindent megtettünk..sőt tegnap is adtam 20dollárt egy civil szervezetnek.. igaz a hybrid autó anyagainak a zömét is rabszolgasorba élő gyerekek felnőttek bányásszák..

Rendet kell tenni de arányosan.. nem kell a csirkét moziba vinni vagy utolsó kívánságát teljesiteni..de legyen méltó a tartás..legyen arányosság és rend...az adókat el kell osztani a termelésben résztvevők között is..

Több multi évszázadok óta kitermeli más országok javait.. ezeket a szerződéseket bérleti szerződéssé kell alakitani..zsarolással..lefizetéssel rablással lett az övék (gyarmatok)




Trump elnököt Isten küldhette a zsidó nép megerősítésére.

#847905 Ibiza Előzmény: #847898

lesz ott gond..de van pénz..és a gondokból is pénzt csinálnak..

Akármeddig fogva lehet majd tartani az USA-ban az illegális bevándorlók gyerekeit

#847883 Ibiza Előzmény: #847853

anno napi 5-8órát voltam a monitor előtt, élőben vagy brókerrel kereskedtem.. élveztem minden pillanatát...néztem .. kötéslistákat..hireket..kerestem kisebb nagyobb pénzeket..vagy buktam nagyokat..de élveztem.


ma már a robotok kereskednek...mivel ismerik azok algoritmusát..oda rakják az indexeket ahova akarják.

Akármeddig fogva lehet majd tartani az USA-ban az illegális bevándorlók gyerekeit

#847853 Koffein Előzmény: #847851

algoritmusok miatt van ez. nincs ember, aki minden szektort így tudna hirtelen adni, vagy venni, max a robotok...

Akármeddig fogva lehet majd tartani az USA-ban az illegális bevándorlók gyerekeit

#847852 Bendeguz Előzmény: #847851

olyat olvastam, hogy a büfik nagyrésze már index követő etf-ekben utazik, vagyis minden együtt mozog, ami bele van csomagolva. kevesen vannak egyedi részvényekben, egyszerűbb megvenni az snp-t, aztán kész