pedig már volt, h visszaszállt. ;)
pedig már volt, h visszaszállt. ;)
nem rájuk gondoltam, de te egyből megtaláltad, akik biztos nem. :D
szvsz amúgy nem ez volna az első alkalom, andy se fizetett a pakkjáért.
Azt gondoljuk tisztaban vagyunk a kockazatokkal, de bevallom, elegge lelket nyomaszto, hogy azt tolod, mint ex es watson. Ha az ember nem bennfentes, akkor sosem lesz olyan, hogy nagyot kaszalnila reszvenyeskent kockazat nelkul... (nagy kasza.... meglatjuk) peace :)
Ha egyik nap azt irod majd h megis vettel, akkor totalisan elvesztem a fonalat :D
Abból akkora botrány lenne( közvagyon vesztés), hogy még lehet az ofő is felkapná a fejét.
Ha kipontozzák, akkor nagy forgalommal 2 számjegy holnap.
Ahhoz miért kellett 30 felé szórni a papírokat? Miért kaptak Graphisoftosok, Fővárosi Őnkori? Azt mondjuk megnézném, hogy ők 78 fillérért eladják OTC-n....mikor 110 Ft a piacon...anyám, borogass.
Nem örülnék neki, de gondoljunk arra, hogy ha jól spekulálunk, akkor valaki most lép tőzsdére ÉS veszi meg a Deltát 2,35 milliárdért. Mert az 1 nyomda 0,78 papírjai - legalábbis a nagyobb része - szerintem OTC fog gazdát cserélni, és lehet, hogy átlagban 0,78 Ft alatt. Cserébe kipengetik a Delta adósságát. Meglátjuk. :)
Háát másodjára is el merik szted ezt játszani ? Ha igen, akkor BCS még itt van a háttérben... (bár a helyszín és a fejléc nélküli Meghívó szvsz már nem Tőlük jött)
Készüljetek fel lelkileg, hogy a lényeg ki lesz takarva holnap is.
Úgy látom, hogy ez más tőzsdei cégeknél is "divat" lett mostanában (lásd: EHEP mai kiegészítése)
A vendég szektor legalább fele is magyar lesz, már jönnek a képek a neten. Jó érzés lehet a tótoknak.
Na de, ezt a virágot is ők szakították, szagolják csak.
Na, a múlt heti meg az azelőtti bővítéseim is pirosban vannak. Nagy kaland lesz innen duplázni.. :D HA duplázunk egyáltalán. :D
Aztán legalább olyan legyen a hangulat, mint egy DAC meccsen! Had érezzék a törődést :)
tremmel és falconello volt szvsz a kulcsember andynél, és andy halála után. szvsz kaptak egy ajánlatot a NER-től, h andy halála után úgy alakítják át andy céges szerkezetét (és a benne levő vagyonelemeket), ahogy a nernek jó, cserébe megtarthatják az "aprót". tremmelnek ez volt az esztike pakk, meg még ki tudja, mi. kellett az együttműködésük, mert andynak olyan bonyolult cégstruktúrája volt, mindez amcsi offshore-ban, trustee-val megfejelve. onnan kiszedni bármit, belső segítség nélkül... hát good luck, ahogy a német mondja. a kaszinók meg sose jöttek volna esztikébe, az már tényleg az álmodozás csúcsa volt. egyrészt a jogi szabályozás miatt, másrészt az aranytojást tojó tyúkot majd biztos megosztották volna a plebs-szel... na mindegy, ez már történelem.
többek között ebben is bízom. :)
Azért az új nívós helyszín és fejléc nélküli Meghívó jelenthet valamit...
holnap zárás után jönnek a pontok. szerdán pedig látni fogjuk a piaci reakciókat. remélem, jók lesznek! :)
Én most úgy látom, hogy jót tesz nekünk ez a kis csorgás. Holnapra pici pluszt várnék és szerdán erőteljes emelkedést. Az a kitörés, amelyet múlthétre vártam, azt megölte ez a néhány százalékos emelkedés....
Ja tudom. Hát az most nagyon kiesik, viszont a Puskás-ban rendezett meccsek előtt több, mint ideális lesz.
Annyival árnyalnám, hogy szerintem megérezte, hogy elfogyott a levegő(ezt anno a szektában beírtam: a Sajtóklubban Bayer Zsocáék nagyon nekimentek a nándorfehérvári film miatt). Ez a NER-ben manapság egyértelmű selyemzsinór. Utána jött a TV2-ős (vagy ATV, már nem emlékszem) interjú, ahol laza, szerethető volt, de nálam ez inkább már a ballibeknek szólt.
Halála után nem véletlenül kapta Tremmel a pakkját, mert látták, hogy a koncesszióktól kezdve mindent elkezdett kilapátolni és féltek, hogy nehogy iderakja a cuccost....amikor ezt elhárították, Tremmel ki is szórta a teljes pakkot piacon...Nekem a kgy utáni chattingen az jött át, hogy BCS semmit sem sajnál jobban, mint Andy halálát, hiszen olyan szépen fel volt építve minden. Tőkeemelésekkel, részesedés szerzésekkel..Láthatóan még akkor is ennek a hatása alatt volt, hogy ez mekkora gáz, hogy nem jött össze.
Na azóta szerintem ámokfutás van,ezt a Deltát én nem sokra tartom ekkora hitelállománnyal...Lehet a NER-ben ez megtetszett valakinek(pl a vő), de ide bekerülni biztosan nem akarnak/fognak milliárdokat fizetve. Akkor pedig szerintem az irány adott...
Ja és ahogy hallom, a kaszinók Garancsihoz mennek.