Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

holnap kiderül pár dolog..

SCS Előzmény: #848719

Annyival árnyalnám, hogy szerintem megérezte, hogy elfogyott a levegő(ezt anno a szektában beírtam: a Sajtóklubban Bayer Zsocáék nagyon nekimentek a nándorfehérvári film miatt). Ez a NER-ben manapság egyértelmű selyemzsinór. Utána jött a TV2-ős (vagy ATV, már nem emlékszem) interjú, ahol laza, szerethető volt, de nálam ez inkább már a ballibeknek szólt.

Halála után nem véletlenül kapta Tremmel a pakkját, mert látták, hogy a koncesszióktól kezdve mindent elkezdett kilapátolni és féltek, hogy nehogy iderakja a cuccost....amikor ezt elhárították, Tremmel ki is szórta a teljes pakkot piacon...Nekem a kgy utáni chattingen az jött át, hogy BCS semmit sem sajnál jobban, mint Andy halálát, hiszen olyan szépen fel volt építve minden. Tőkeemelésekkel, részesedés szerzésekkel..Láthatóan még akkor is ennek a hatása alatt volt, hogy ez mekkora gáz, hogy nem jött össze.

Na azóta szerintem ámokfutás van,ezt a Deltát én nem sokra tartom ekkora hitelállománnyal...Lehet a NER-ben ez megtetszett valakinek(pl a vő), de ide bekerülni biztosan nem akarnak/fognak milliárdokat fizetve. Akkor pedig szerintem az irány adott...

Ja és ahogy hallom, a kaszinók Garancsihoz mennek.