Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

holnap kiderül pár dolog..

#848722 tozsdekrach Előzmény: #848713

?? https://hu.wikipedia.org/wiki/Papp_Lajos_(orvos)

István nevű fiút nem látok..

Nős, felesége dr. Varga Zsuzsanna (fül-orr-gégész, audiológus). Lánya Katalin (1979, környezetvédő mérnök), fia Lajos (1975, dipl. szociális munkás). Unokái Kincső (2007), Csenge (2009) és Koppány (2012).

#848721 wisvik Előzmény: #848719

Igen. A modell mondjuk nem is az okokat firtatta, hanem csak a pénzügyi vonatkozásokat és ennek az árfolyam hatásait meg, hogy ez Andy-nek is megérte volna szvsz.

#848719 stuck_at_177 Előzmény: #848718

szvsz andy viszonya megromlott a nerrel, és azt az utasítást kapta, h hozza haza a kivitt pénzt. ennek egy részét (mert persze, h nem az összeset...) hozta volna haza, látszólag engedelmeskedve az ukáznak, de egy nyrt-be becsatornázva, mert onnan csöppet nehezebben lehetett volna kicsavarni a kezéből. de a teljes igazságot sose tudjuk meg.

#848718 wisvik Előzmény: #848717

Volt egy elméletem az Andy féle beszállásról még anno. Akkortájt nagyon sokat vitatkoztunk a fórumon, hogy ugyan mért szállna be Vajna a magánvagyonával a tőzsdére, szinte adakozásból nekünk kisbüfiknek, ha úgy tetszik. SCS ezt nagyon elvetette, de amikor a modellemet beírtam a fórumra, ezt még ő is elfogadta, emlékszem. Most átolvastam a minap és hát eltöprengtem rajta, hogy mennyi víz lefolyt azóta a Dunán és még mindíg mennyire nem tartunk sehol. Ha akarjátok bemásolhatom ide megint, csak a történetiség kevéért is akár, és meglátjátok mennyivel jobban jártunk volna azzal a verzóval. Hiába, sosem lehet az ilyen dolgokat előre kiszámítani.

#848717 stuck_at_177 Előzmény: #848712

sokan azt gondolják, h volt valami vagy mesterterv, és andy is ennek a része volt. lehet, h nekik van igazuk, de szvsz nem. bcs (és én is, amikor beszálltam) azt hitte, h megfogta az isten lábát andyval. aztán andy bekrepált, és össze kellett hozni egy B verziót. ennek a B verziónak az összehozása kapkodva, teljes mértékig össze nem hangolva, és esetenként bénázva - és a hullámokat meglovagolva, már aki tudta... - történt. ennek egyik eleme ez a végrehajtás. benézték, elbénázták, nemtom melyik. nem tudom elképzelni, h ez valami hátsó, nagy céllal (pl. ijedős kisbüfik kirázása az utsó pillanatban) történt. ettől függetlenül szvsz még jön a fantombüfi, a kérdés, h mikor és mekkorát fog szólni. scs-vel szívesen beszéltem volna élőben is, de nem fogok ráérni, és a kgy-s jelenlétem is bizonytalan, mert meetingem lesz másnap.

TA

#848716 wisvik

Az óráson is megjelent az aranykereszt 117-nél, éppen akkor amikor pénteken nagy forgalommal be is zuhant alá az árfolyam.

#848715 wisvik Előzmény: #848713

A nexusát illetően nekem sincs kétségem, de a cég körüli kavarást illetően már lenne pár kérdésem.

#848713 Ellia04 Előzmény: #848711

Az durva! az ő apja a Papp Lajos szívsebész!

Ha igen, akkor a jobboldaliságát illetően semmi kétségem sincs.

#848712 wisvik Előzmény: #848708

Nem tervezek még eladni egyelőre :) ..., de a tököm már nagyon kivan ezzel a rohadt céggel. Az őszt még megvárom, hogy kisül-e belőle valami, elvégre több mint 4 éve ülök már benne, de sajnos megint olyan érzésem van, hogy a 80-hoz közelebb fogjuk zárni ezt az időszakot mint a 180-hoz. Remélem nem lesz igazam. Néha olyankor szokott elindulni a rally amikor már én is elvesztem a türelmem. Ha ez most is áll akkor már tegnap indulhatna :) ... Milyen már ez a NAV végrehajtás is éppen most egy ilyen fényes és nagy jövő előtt álló cégnél megint ???

#848711 BCS! Előzmény: #848703

Kapaszkodok az ismerősömmel folytatott beszélgetésekbe is. Semmit sem tud elmondása szerint, de tartsam, nem is ez a lényeg, hanem amiket Papp személyiségéről mesél. Számomra sokat jelent, hogy Papp-ot nem cikkekből és kgy-ről ismerem csak, hanem embereken keresztül lekövetem az előző 30 évét...... Papp egy tenyérbemászó menedzser, Ő mindig egyre feljebb kerül.... Azt meg ne találjuk már ki, hogy erős bal libes, mert már ilyet is lehetett hallani.... (HIPA!!!)

Tudtátok, hogy az apja szívsebész?

#848710 Ellia04 Előzmény: #848709

Ha engem Csaba sokunkkal együtt átvert, és ezekután én még mindig szimpatikusnak gondolom, akkor kicsit drága leckét adott nekem az élet emberismeretből! De mióta gyermekeim vannak úgy tekintek a pénzre, hogy nem ez az, amitől emberként tudok élni holnap is és holnapután is.

Sokat tanultam az elmúlt időszakban. És ezért én hálás vagyok mindenkinek! :)

#848709 SCS Előzmény: #848706

ezért szép a világ,mert nekem meg sohasem. Sztem elég korlátolt, az interjúk erről meggyőztek. Jászai type, csak ő eggyel profibb és még ge...bb.

#848708 SCS Előzmény: #848703

Wisvik, lszi ne most adj el. Meg senki sem,aki eddig tartotta. Nem akarok én a blacksheep lenni, ha mégis furmányosan túljárnak mindenki eszén....

Én hozzátok képest kispályás vagyok ebben a papírban. Így lassan közel az 50-hez engem már jobban érdekelnek az emberek, a reakciók a tőzsdén. Nem ebből leszek milliárdos, sokszor az érzelmeim vezetnek. Tévedek szakmányban, ember vagyok.

Last-tal is nagyon jóban voltam egy ideig, aztán amikor mindent kihúzott belőlem, amit hallottam, elkezdett finoman távolodni. Amikor ezt szóvá tettem, agresszívan betámadott. Erről JK tudna mesélni...Gyenge ember, de csak az érdekel benne, hogy egy adott szituban mit és hogyan reagál. Számomra egyértelmű. Ahogy Vaculak bül-bül szavai is idegesítettek. Amikor pedig személyesen találkoztam vele...hát. Nem így néz ki egy vérprofi strómann, ez biztos.

Perger itt az éceszgéber, higyjétek el. Sok hülyét és éhes nímandot kalapozott össze. Nagyon várom a végkifejletet.

#848706 Ellia04 Előzmény: #848703

Nekem BCs mindig egy szimpatikus figura volt. Nem tudom, hogy hazudott-e a személyes találkozókkor, de ha igen azt is úriember módjára tette.

Nekem szimpatikus a fazon! :)

out of topic

#848705 SCS Előzmény: #848702

Ha a Népstadionnál van, akkor átszervezem magam,jövök az 1-es vilingerrel. Fél 8.

#848703 wisvik Előzmény: #848697

Azért igen erős támasz itt ez a 113-115 környéke. 50MA-200MA, aranykereszt, stb. Ha most ezt letöri nagy zakó lehet belőle. Jó lenne ha nem adnának rá okot a fiúk. Ellenkező esetben egy nagyobb felpattanást várnék én is, vissza legalább a 150-es szint környékére.

Nekem személy szerint ez a Papp sosem volt szimpatikus. Se a megjelenése se amit kommunikált eddig, és ahogyan azt tette az sem. Arról nem is beszélve, hogy eddig egyetlen pozitív húzása vagy nyilatkozata nem volt. Ez a 90k kiszórás is milyen? Na mindegy. BCS-t nem kedveltem, de bíztam a mohó pénzéhségében. Ennél a Pappnál nem lehet tudni semmit. Ez zavar.

Érdekes volt most visszagondolva, SCS-nek valóban igaza lehet Lasttal kapcsobaltban is. Amikor megjött az első, hír, hogy Papp a képbe kerül, mindenki csak kapkodta a fejét és próbálta értelmezni a dolgokat (ugyanekkor jött a 78 filléres tőkeemelés is, úgyhogy nagyon nem volt tiszta a kép). Ekkor Last megjelent hirtelen és kikiáltotta, hogy megjött a megváltó Papp személyében, és mindenki essen hasra micsoda nagy ember. Én előtte sosem hallottam róla és még szégyeltem is kicsit magam a tajékozatlanságom miatt, Last viszont egyből vágott mindent róla, linkeket rakott be, stb. Vaculak csak másnap kezdte a sztárolást, így szokták valamiért. Vaculak mindíg kivár, figyeli a reakciókat és csak lassan kezdi a saját módján az agitálást amikor kell. SCS ezeket hamar átlátta, én csak itt kezdtem megtanulni.

Na mindegy, én nem bízom Pappban sajnos, és amíg nem kapunk valami konkrétumot végre (így 2 évvel a csőd után még mindíg erre várunk by the way) addig nagyon almásnak tűnik ez a buli megint. Hozzáteszem, hogy nagyot is szólhat, ahogy szeretnénk, mert adott hozzá minden feltétel, de ez a KGY most vér-kritikus lesz az én szememben. További sumákságnak itt már helye nem lehet szvsz ha valóban nagy cég épül.

#848700 BCS! Előzmény: #848699

Ott tartunk, hogy a Te elképzeléseid alapján ez a Világ nem legnagyobb összegű, de a leggennyesebb hackje :D Andy halála előtt, Papp lesittelése előtt jelent meg a cégben... Mi jöhet még? :D

Szerintem lesz valami igazi funda... lesz párszázas árfolyam, de 2+ év alatt máshol többet kerestem volna..... :)