Regisztráció Elfelejtett jelszó

holnap kiderül pár dolog..

wisvik Előzmény: #848697

Azért igen erős támasz itt ez a 113-115 környéke. 50MA-200MA, aranykereszt, stb. Ha most ezt letöri nagy zakó lehet belőle. Jó lenne ha nem adnának rá okot a fiúk. Ellenkező esetben egy nagyobb felpattanást várnék én is, vissza legalább a 150-es szint környékére.

Nekem személy szerint ez a Papp sosem volt szimpatikus. Se a megjelenése se amit kommunikált eddig, és ahogyan azt tette az sem. Arról nem is beszélve, hogy eddig egyetlen pozitív húzása vagy nyilatkozata nem volt. Ez a 90k kiszórás is milyen? Na mindegy. BCS-t nem kedveltem, de bíztam a mohó pénzéhségében. Ennél a Pappnál nem lehet tudni semmit. Ez zavar.

Érdekes volt most visszagondolva, SCS-nek valóban igaza lehet Lasttal kapcsobaltban is. Amikor megjött az első, hír, hogy Papp a képbe kerül, mindenki csak kapkodta a fejét és próbálta értelmezni a dolgokat (ugyanekkor jött a 78 filléres tőkeemelés is, úgyhogy nagyon nem volt tiszta a kép). Ekkor Last megjelent hirtelen és kikiáltotta, hogy megjött a megváltó Papp személyében, és mindenki essen hasra micsoda nagy ember. Én előtte sosem hallottam róla és még szégyeltem is kicsit magam a tajékozatlanságom miatt, Last viszont egyből vágott mindent róla, linkeket rakott be, stb. Vaculak csak másnap kezdte a sztárolást, így szokták valamiért. Vaculak mindíg kivár, figyeli a reakciókat és csak lassan kezdi a saját módján az agitálást amikor kell. SCS ezeket hamar átlátta, én csak itt kezdtem megtanulni.

Na mindegy, én nem bízom Pappban sajnos, és amíg nem kapunk valami konkrétumot végre (így 2 évvel a csőd után még mindíg erre várunk by the way) addig nagyon almásnak tűnik ez a buli megint. Hozzáteszem, hogy nagyot is szólhat, ahogy szeretnénk, mert adott hozzá minden feltétel, de ez a KGY most vér-kritikus lesz az én szememben. További sumákságnak itt már helye nem lehet szvsz ha valóban nagy cég épül.