Az volt, tré.
Az volt, tré.
Gyerekek, ez egy tré nap volt. De remélem legkésőbb kedd este jó híreket kapunk!
Az mit jelentene???
Arenal, később Cala Sant Vicenc
116-os záróval hetes doji készül ?
Arról mesélj, hogy merre voltatok Mallorca-n?
Öreg lélek vagyok, sok mindent megéltem már az előző életeimben...
:-))
Ne tévesszük össze a kockázatelemzést a részvényelemzéssel...kockázatelemzés ez élet minden pillanatában zajlik(átférek-e a piroson, elköltsem a hónap elején az arra a hónapra szánt zsetonom, felüljek-e egy füstölő motorú repülőre stbstb). Ha ez nem érdekel, akkor ölég bátor vagy:)
Csak a tényekből tudok kiindulni, a többi az maszlag. A tény, hogy BCS emberei bennülnek az IT-ben. Tény, hogy jelenleg 50 millió db papír fölött diszponálnak. Majd ha ezek már múltbeli tények lesznek, talán megértem.
J. András a kockázat a milliós pakkjával...
BCS már nem kockázat, mert ő már nem tényező az estmedia életében.
Azt, hogy ezt te mikor érted meg, az a te dolgod és ehhez semmi köze a kockázatelemzésnek...
azé' van egy kis Futur is kéznél, ki tudja..
A DELTA előtt sok volt bennem a kérdőjel - ezt JK is tudja, mert sokszor hívtam - most azért egy picit máshogy látom az esélyeket, nincsenek 300-400 Ft-os elvárásaim ennyi papír mellett (rövid távon és további infók birtokában) - és bocsi hogy beléd álltam, töröltem is a hsz-t..
Nyugi van! Nem érdekel a kockázatelemzés.
Amikor már elemezni fogják az estmediat vagy az utódját, akkor már én nem leszek részvényes.
Én is leszek még Futur tulaj, de előbb még kivárom az estmedia végét...
Ha kiborzongtad magad, akkor akár lehet érvelni pro és kontra, cáfolni, levezetni stbstb. Ahogy egy gondolkodó emberhez illik, akire hatnak az észérvek a fanatikus hitbuzgalom mellett....
vagy egy San Miguel-t , bár a Zacapát jobban szereti ahogy többször olvastam..
értelek, csak kissé olyan Szimeóne féle okfejtés volt, hideg ráz tőle..
Johhny, jól tolod a kockázatelemzést:). Egy 200 milliós pakk kockázat, ellenben BCS és bandája által uralt kb 50 milla papír,amit 1 forintért nyomdáztak és jelenleg 6 Milliárdot ér, az rendben van, sőt komoly felértékelődés előtt áll.....amúgy peace és nyomj inkább egy üveg Estrellát:)
Nem kicsit likvid a papper!
310K Ft-ból 81000K Ft, 100K Phylaxiára vetítve...
Ő nem Simeone...
Téged és Wisviket nem ismerünk személyesen a többieket igen!
Scs ilyen, így kell őt elfogadni, ettől függetlenül most nem neki lesz igaza!