Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

tré nap

#848568 stuck_at_177

Gyerekek, ez egy tré nap volt. De remélem legkésőbb kedd este jó híreket kapunk!

FUTUR

#848553 SCS Előzmény: #848552

Ne tévesszük össze a kockázatelemzést a részvényelemzéssel...kockázatelemzés ez élet minden pillanatában zajlik(átférek-e a piroson, elköltsem a hónap elején az arra a hónapra szánt zsetonom, felüljek-e egy füstölő motorú repülőre stbstb). Ha ez nem érdekel, akkor ölég bátor vagy:)

Csak a tényekből tudok kiindulni, a többi az maszlag. A tény, hogy BCS emberei bennülnek az IT-ben. Tény, hogy jelenleg 50 millió db papír fölött diszponálnak. Majd ha ezek már múltbeli tények lesznek, talán megértem.

FUTUR

#848552 Johny King Előzmény: #848543

J. András a kockázat a milliós pakkjával...

BCS már nem kockázat, mert ő már nem tényező az estmedia életében.

Azt, hogy ezt te mikor érted meg, az a te dolgod és ehhez semmi köze a kockázatelemzésnek...

Szimeóne..

#848548 tozsdekrach Előzmény: #848546

A DELTA előtt sok volt bennem a kérdőjel - ezt JK is tudja, mert sokszor hívtam - most azért egy picit máshogy látom az esélyeket, nincsenek 300-400 Ft-os elvárásaim ennyi papír mellett (rövid távon és további infók birtokában) - és bocsi hogy beléd álltam, töröltem is a hsz-t..

FUTUR

#848547 Johny King Előzmény: #848543

Nyugi van! Nem érdekel a kockázatelemzés.

Amikor már elemezni fogják az estmediat vagy az utódját, akkor már én nem leszek részvényes.

Én is leszek még Futur tulaj, de előbb még kivárom az estmedia végét...

Szimeóne..

#848546 SCS Előzmény: #848544

Ha kiborzongtad magad, akkor akár lehet érvelni pro és kontra, cáfolni, levezetni stbstb. Ahogy egy gondolkodó emberhez illik, akire hatnak az észérvek a fanatikus hitbuzgalom mellett....

FUTUR

#848543 SCS Előzmény: #848517

Johhny, jól tolod a kockázatelemzést:). Egy 200 milliós pakk kockázat, ellenben BCS és bandája által uralt kb 50 milla papír,amit 1 forintért nyomdáztak és jelenleg 6 Milliárdot ér, az rendben van, sőt komoly felértékelődés előtt áll.....amúgy peace és nyomj inkább egy üveg Estrellát:)

Szimeóne..

#848539 Johny King Előzmény: #848536

Ő nem Simeone...

Téged és Wisviket nem ismerünk személyesen a többieket igen!

Scs ilyen, így kell őt elfogadni, ettől függetlenül most nem neki lesz igaza!