Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Joker76

#848276 BCS! Előzmény: #848273

Kontakt magától mondta azt, hogy "tarts ki"... pedig Ő nem is részvényes (állítólag). Rákérdeztem, hogy Ő tud-e vmit, elmondása szerint nem, csak csináljam végig. :) Tartásra biztat Papp jelenléte miatt, mivel Papp mindig "felfelé bukik" !

Joker76

#848275 stuck_at_177 Előzmény: #848274

egyébként gratula a megfigyelőképességedhez, scs! a listád a feléneklőkről egész pontosnak látszik, lásd ezt kis polémiát papp eladása körül. plútó, huntr, hawk975 hogy előkerültek a semmiből... és mondom, ez eladás tényénél érdekesebb lett a vita menete...

Joker76

#848274 stuck_at_177 Előzmény: #848270

jokerrel leveleztem privátban. jó fej, korrekt. vannak infói, de nagyon távoliak, és nem közvetlenek. kb. a "jó lesz majd, tartsad" szintjén. nem feléneklő. én bírom. :)

Joker76

#848273 wisvik Előzmény: #848271

Akkor mire vársz? Egy-két ártatlannak tűnő kérdés nem fáj semmibe. Max. nem kapsz rájuk választ...

Joker76

#848271 BCS! Előzmény: #848270

Jokert hagyjuk, jó srác, de nem bennfentes és jó szándékú ember!

Mindenkinek vannak kapcsolatai, nekem Papphoz van kötődésem, de nem olyan erős szál, hogy összehozzon vele a kontaktom, de Ő tudna vele beszélni !!!

Joker76

#848270 wisvik

Ez a Joker76 srác képben van a dolgokkal szerintem. Mit gondoltok? A Deltát is tudta már jóelőre. Emlékeztek még az avatárja is neki lett elsőként Deltás.

megindulunk a héten?

#848269 BCS! Előzmény: #848264

Nézegetem a chartot.... JK-nak mondtam múlthét csütörtökön, hogy érik egy kitörés... Papp eladása miatt féltem kissé, hogy lecsorgás lesz belőle, de már péntek délután látszódott, ebből néhány kereskedési napon belül kitörés lesz.... Most azt mondom, hogy nagyon jó a mai "pici" emelkedés, mert nő az elképzelésem valószínűsége.... elmúlt 3 kereskedési napban bővítettem is.... SZVSZ ezen a héten majdnem biztosan, legrosszabb esetben jövőhét elején meg fogunk indulni !!! SZVSZ minimum 150-160-ig megyünk, de nem tartom kizártnak, amit JK mondott Nekem, hogy következő körben 200 fölé megyünk.... JK!!! Beszéltük a TA és a közlemények összefonódását, szvsz a következő rally a cégnévre fog megtörténni !!! (csak én már TA-n látom....)

​KGY meghívó 10. 01.

#848268 Ellia04 Előzmény: #848255

A következő nóta szóljon JK-nak, aki Mallorcán sütteti a hasát! :)

​KGY meghívó 10. 01.

#848254 SCS Előzmény: #848252

Én ezt egy kicsit máshogy éreztem. Egyáltalán nem egy iq-fighter,viszonylag könnyű zavarba hozni,ilyenkor hanggal és agresszivitással válaszol. Hihetetlenül cinikus. Az,hogy nem adta meg a tiszteletet egyik alkalommal sem--sportcipő,kiseggelt farmer,kilógó has inggel takarva--meg sem lepett. Amilyen az ember,olyan a cége. Slampos.

Valahogy az volt az érzésem végig,hogy ő csak az arcát adja a céghez, valaki egészen más mozgatja a szálakat. Abban egyetértek, hogy magasról leszarja ő a kisbüfiket(lásd kgy outfit).. Anekdotázáskor egy szavát sem hittem el,végig azt figyeltem,mikor esik ki a szerepéből. Bár beszólt egy párszor a kormánynak, de amikor hirtelen rákérdeztem a NER-re, zavarba jött."Senki sem kerülheti meg a NER-t, nem? Nincs igazam, izé?"

Szóval nekem egy évek óta strómann képe rajzolódott ki, aki nem feltétlen érti, mi zajlik körülötte, de a tudáshiányt agresszióval,cinizmussal leplezte. Ugyanez a strómannjaira is igaz. A mai napig is. Az egyetlen,akinek van valami a fejében, az Perger. A szálakat rajta keresztül mozgatja...valaki. Kiváncsi leszek, mikor lép ki a függöny mögül.

​KGY meghívó 10. 01.

#848252 stuck_at_177 Előzmény: #848250

ja, még annyi. kétszer beszéltem bcs-vel, először a folytatólagos kgy-n, másodszor a júniusi könyvbetekintéskor. dörzsölt üzletember benyomását keltette bennem. ennek minden pozitív és negatív konnotációjával. tud hajtani a célért, de ha keresztbe fekszel neki, nem fog megállni. érdekből cselekszik és erőből ért, ha egy irányba mész vele, neki oké, ha nem, az a te bajod. ha úgy érzi, h meg kell lépni bizonyos dolgokat, nem fog lelkiismereti okokból habozni, h jaj mi lesz szegény kisbüfikkel. a nagy anekdotázós stílusával irányítja a beszélgetést, és a sztorijaival úgy tud terelni, h észre se veszed, h nem a kérdésre válaszol. most ezzel újat mondtam?

​KGY meghívó 10. 01.

#848251 stuck_at_177 Előzmény: #848250

Nem, most én is bizakodó vagyok. Apró és kevésbé apró jelek alapján úgy gondolom, h ez itt már komolyabb lesz. :) Apró jelek: Bank Center mint helyszín (igen, tudom, bárki kibérelheti, nekem is bérelt ott irodát barátom), a meghívón már nem esztike fejléce szerepel. Kevésbé apró jelek: az alapszabályt nem csak az alaptőke emelésével és a személyi változások kapcsolatosan módosítják, hanem mélyebben. Ha tudok, jövő héten benézek a cégbíróságra, hátha ha van valami változás. Lassan jöhet a hír a nyomda nyitásáról, meg globterm sorsáról.

​KGY meghívó 10. 01.

#848250 tmeszaros361 Előzmény: #848249

Nem érzem most ezt Stucky. Csak megérzés de úgy érzem ez most tiszta lesz. Az BCS maszatolása volt anno 18 májusban. Soha nem felejtem el ott voltam a művészmoziban a teréz körút 39 ben, JK bújta a rv könyvet, közben odajött BCS. Nehéz megfogalmazni, hogy mi sugárzott belőle, mondjuk 1 szóval csibészség.

​KGY meghívó 10. 01.

#848249 stuck_at_177 Előzmény: #848246

Igen, de alja húzás és egyszer már meg lett lépve. Ha még beszélhetünk bizalomrombolásról, akkor ez az volna. :) Ismét. :D

​KGY meghívó 10. 01.

#848246 BCS! Előzmény: #848213

Megtehetik azt, hogy a cég új nevét, székhelyét stb "kipontozzák"?