KGY meghívó 10. 01.
SCS Előzmény: #848252Én ezt egy kicsit máshogy éreztem. Egyáltalán nem egy iq-fighter,viszonylag könnyű zavarba hozni,ilyenkor hanggal és agresszivitással válaszol. Hihetetlenül cinikus. Az,hogy nem adta meg a tiszteletet egyik alkalommal sem--sportcipő,kiseggelt farmer,kilógó has inggel takarva--meg sem lepett. Amilyen az ember,olyan a cége. Slampos.
Valahogy az volt az érzésem végig,hogy ő csak az arcát adja a céghez, valaki egészen más mozgatja a szálakat. Abban egyetértek, hogy magasról leszarja ő a kisbüfiket(lásd kgy outfit).. Anekdotázáskor egy szavát sem hittem el,végig azt figyeltem,mikor esik ki a szerepéből. Bár beszólt egy párszor a kormánynak, de amikor hirtelen rákérdeztem a NER-re, zavarba jött."Senki sem kerülheti meg a NER-t, nem? Nincs igazam, izé?"
Szóval nekem egy évek óta strómann képe rajzolódott ki, aki nem feltétlen érti, mi zajlik körülötte, de a tudáshiányt agresszióval,cinizmussal leplezte. Ugyanez a strómannjaira is igaz. A mai napig is. Az egyetlen,akinek van valami a fejében, az Perger. A szálakat rajta keresztül mozgatja...valaki. Kiváncsi leszek, mikor lép ki a függöny mögül.