Nem lehet, hogy ez a last gyerek kezdett el anno könyvizsgáló néven írogatni?
Felépítette a karakterét és a saját nick nevén meg eltűnt...
Nem lehet, hogy ez a last gyerek kezdett el anno könyvizsgáló néven írogatni?
Felépítette a karakterét és a saját nick nevén meg eltűnt...
Hallod JK mindegy is, nem érdekel Vac . Jöjjön holnap a meghívó jó tartalommal, ami jó irányba mozdítja az árfolyamot ennyi érdekel. Ez az amit nagyon várok
Én sem gondoltam, hogy Papp elad. Mellbe vágott rendesen. Így ahogy mondod másfél nap.
Ez nem személyes, ez üzleti. Ha stróman is, lehet azt is normálisan csinálni. :) Mindegy, hagyjuk is, mert ez mellékvágány. Lényeg, hogy jó irányba menjünk. Még mindig tartom (a papírt is :D), hogy a sztori még csak most jön, de ez a Pappos lépés most tényleg kicsit megzavart, egyáltalán nem láttam előre ezt a lehetőséget. 1,5 nap van még hátra a hétből, meglátjuk, bejön-e Vaculak és Kissigor tippje.
Ami csak a saját véleményem, ennek a bulinak nem itt nem most és nem 110 en lesz vége. Ezt én így gondolom.
Stucky, hagyd a francba Vacot , annyit sem ér, hogy érzelmeket generáljon benned, egy stróman és akkor a minőség jelzőket nélkülöztem. Kiderül minden! Vajon bejön e JK tippje és valóban kijön e holnap a rkgy meghívó. Vajon bejön e az én fülesem, hogy szeptember közepén indulunk, vagy átbsztak engem is mint szart a palánkon? Ezek záros határidőn belül kiderülnek. Vaculaknak könnyű okosnak lenni, így nekem is menne ha hozzám is pakolgatnának 1-2-3 millió stróman pakkot. Párszáz k biztos az övé amit majd a megfelelő időpontban kidob.
Így legyen! Jó pihenést.
ma, 10:53
KÉREM NYUGODJANAK MEG !
HOGYHA !
HOGYHA !
ma, 10:48
BŐRÖNDBIKA
TORONYBAZSALIKOM ?
BARNAMEDVETÁNCRA !
ISZONY ?
KESZTYŰK !
TOM BOLA !
TOM BOLHA !
ma, 10:36
KÉREM TÜRTŐZTESSÉK MAGUKAT ?
PAPPSZÓRÁS ?
TÍZMISI !
TÍZ MIHÁLY ?
DEMIÉRT ?
MBC CO ?
HÉZAG ?
HÉ ZAG !
MOSTAKKO ?
Most megint egy hétig nem leszek. Remélem sokkal jobb hangulatra és árfolyamszintere érek vissza szombaton. Üdv, mindenkinek!
Emlékszem rá.
Egy idióta...
Hawk engem többször meggyanúsított a szektában, hogy én te vagyok.. :D :D
Érdekes módom Hawk kolléga nem írogat mostanság...Kiváncsi lennék rá, hogy melyik cég közeli személyt rejti az említett nick. Vaculaktól sem fog válasz jönni, hiszen ő nem adott el csak veszi folyamatosan. Egyébként ez meg magánügy, nem?!
A fasz...t magánügy, ha egy jelentős befektetői kört befolyásolnak vele...
Milyen meglepő, hogy nem kaptok választ...
Fogalmam sincs.
Jól semmiképp szerintem az első körben leaglábbis. Kivéve, ha időközben kijön az rkgy meghívó is és a napirendi pontok között lesznek olyanok amik esetleg valami örömteli hangulatra adhadtnak némi okot.
És hogy csapódik le az árfolyamban?
Én meg sem próbálom megérteni Papp eladását, annyira gennyes, cinikus kisbüfi leszaró mentalitás,olyan igazi BCS-s...ha jön új invesztor, miért nem utána adta? Emelkedésben meg sem érezte volna a papír és érthető,prudens, befektető-barát lépés lett volna. Ehelyett sokaknak okozott kiábrándulást egy 35%-os korrekció után..
Én a múlt héten kiszálltam a 65k-s gyűjtögetésem után 1 nappal,megérzésből. Buktam vele 1 Ft-ot átlagban(118.4-en),de nagyon nem bánom. Minden negatív érzelmemet visszaigazolta az elmúlt 1-2 nap. Már csak figyelek. Amíg BCS-nek csak az írmagja is benne van ebben a papírban, én továbbra sem piszkálom,bottal sem. Sztem benne van egy totális kiábrándulás a múltkori minimál-szintekkel. Majd ha lesz egy nagy forgalmú(5-8M db-os nap), akkor próbából egy keveset...talán. De ez így nagyon gennyes.
Nem gyengén szálltatok bele és nagyon szépen fogalmaztok mindketten stuckyval!
Én meg Scs erre nem voltunk képesek anno...
Szvsz Papp kiszállt és lehet Perger is elkezdte eladogatni...
Ha kijön még hír, hogy ez így történt, nem gyenge háború veszi kezdetét a fórumokon.