Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Könyvizsgáló

#848202 Johny King Előzmény: #848200

Nem lehet, hogy ez a last gyerek kezdett el anno könyvizsgáló néven írogatni?

Felépítette a karakterét és a saját nick nevén meg eltűnt...

fizikus

#848201 tmeszaros361 Előzmény: #848200

Hallod JK mindegy is, nem érdekel Vac . Jöjjön holnap a meghívó jó tartalommal, ami jó irányba mozdítja az árfolyamot ennyi érdekel. Ez az amit nagyon várok

fizikus

#848198 stuck_at_177 Előzmény: #848196

Ez nem személyes, ez üzleti. Ha stróman is, lehet azt is normálisan csinálni. :) Mindegy, hagyjuk is, mert ez mellékvágány. Lényeg, hogy jó irányba menjünk. Még mindig tartom (a papírt is :D), hogy a sztori még csak most jön, de ez a Pappos lépés most tényleg kicsit megzavart, egyáltalán nem láttam előre ezt a lehetőséget. 1,5 nap van még hátra a hétből, meglátjuk, bejön-e Vaculak és Kissigor tippje.

fizikus

#848197 tmeszaros361 Előzmény: #848196

Ami csak a saját véleményem, ennek a bulinak nem itt nem most és nem 110 en lesz vége. Ezt én így gondolom.

fizikus

#848196 tmeszaros361 Előzmény: #848168

Stucky, hagyd a francba Vacot , annyit sem ér, hogy érzelmeket generáljon benned, egy stróman és akkor a minőség jelzőket nélkülöztem. Kiderül minden! Vajon bejön e JK tippje és valóban kijön e holnap a rkgy meghívó. Vajon bejön e az én fülesem, hogy szeptember közepén indulunk, vagy átbsztak engem is mint szart a palánkon? Ezek záros határidőn belül kiderülnek. Vaculaknak könnyű okosnak lenni, így nekem is menne ha hozzám is pakolgatnának 1-2-3 millió stróman pakkot. Párszáz k biztos az övé amit majd a megfelelő időpontban kidob.

könyvvizsgáló

#848193 wisvik Előzmény: #848192

ma, 10:48

BŐRÖNDBIKA
TORONYBAZSALIKOM ?
BARNAMEDVETÁNCRA !
ISZONY ?
KESZTYŰK !
TOM BOLA !
TOM BOLHA !

könyvvizsgáló

#848192 wisvik

ma, 10:36

KÉREM TÜRTŐZTESSÉK MAGUKAT ?
PAPPSZÓRÁS ?
TÍZMISI !
TÍZ MIHÁLY ?
DEMIÉRT ?
MBC CO ?
HÉZAG ?
HÉ ZAG !
MOSTAKKO ?

Most megint egy hétig nem leszek. Remélem sokkal jobb hangulatra és árfolyamszintere érek vissza szombaton. Üdv, mindenkinek!

fizikus

#848189 Johny King Előzmény: #848188

Érdekes módom Hawk kolléga nem írogat mostanság...Kiváncsi lennék rá, hogy melyik cég közeli személyt rejti az említett nick. Vaculaktól sem fog válasz jönni, hiszen ő nem adott el csak veszi folyamatosan. Egyébként ez meg magánügy, nem?!

A fasz...t magánügy, ha egy jelentős befektetői kört befolyásolnak vele...

fizikus

#848186 wisvik Előzmény: #848185

Jól semmiképp szerintem az első körben leaglábbis. Kivéve, ha időközben kijön az rkgy meghívó is és a napirendi pontok között lesznek olyanok amik esetleg valami örömteli hangulatra adhadtnak némi okot.

Magánügy vagy nem...

#848183 SCS Előzmény: #848181

Én meg sem próbálom megérteni Papp eladását, annyira gennyes, cinikus kisbüfi leszaró mentalitás,olyan igazi BCS-s...ha jön új invesztor, miért nem utána adta? Emelkedésben meg sem érezte volna a papír és érthető,prudens, befektető-barát lépés lett volna. Ehelyett sokaknak okozott kiábrándulást egy 35%-os korrekció után..

Én a múlt héten kiszálltam a 65k-s gyűjtögetésem után 1 nappal,megérzésből. Buktam vele 1 Ft-ot átlagban(118.4-en),de nagyon nem bánom. Minden negatív érzelmemet visszaigazolta az elmúlt 1-2 nap. Már csak figyelek. Amíg BCS-nek csak az írmagja is benne van ebben a papírban, én továbbra sem piszkálom,bottal sem. Sztem benne van egy totális kiábrándulás a múltkori minimál-szintekkel. Majd ha lesz egy nagy forgalmú(5-8M db-os nap), akkor próbából egy keveset...talán. De ez így nagyon gennyes.

Magánügy vagy nem...

#848181 Johny King Előzmény: #848147

Nem gyengén szálltatok bele és nagyon szépen fogalmaztok mindketten stuckyval!

Én meg Scs erre nem voltunk képesek anno...

fizikus

#848180 Johny King Előzmény: #848178

Szvsz Papp kiszállt és lehet Perger is elkezdte eladogatni...

Ha kijön még hír, hogy ez így történt, nem gyenge háború veszi kezdetét a fórumokon.