tegnap jelentette (T+1), és szerdán 28-án adta, aznap indult le forgalommal, nem csak Pappé adta aznap, én meg akkor ezek szerint lehet Pappé pakkjából vettem 110 alatt :D akkor én leszek az új Boss ? :D
tegnap jelentette (T+1), és szerdán 28-án adta, aznap indult le forgalommal, nem csak Pappé adta aznap, én meg akkor ezek szerint lehet Pappé pakkjából vettem 110 alatt :D akkor én leszek az új Boss ? :D
Nem értek veled most egyet. Papp csak egy kapcsolati tőke itt, semmi más, meg egy "végrehajtó". Nem ő lesz itt a vezérhangya...
Miért tegnap zárás után jelentette be a részvényeladását, amikor az kedden történt?
Csak nem azért, hogy tegnap még jó áron tudja adni a többit?
Zárás után kiderül vagy beborul...
Szerintem lesz még téma a fórumokon most hétvégén...
igen, mert az ő eladását üzenetnek veszi a piac, függetlenül attól, h mi volt az eladás oka. lehet, h csak 1 új kocsit akar venni, lehet, h kiszáll. bármi is történt/történik, ő egy jelkép, a cég arca és benne bíznak sokan. hiába van pergernek több, ő látszólag 1 szürke technokrata. papp az arc, ő ad interjút, neki vannak víziói.
Mindenki Papp eladásán pörög, amikor Pergernek közvetve és közvetlenül köztudottan több millió darabja van...
Hm, mindenesetre érdekes felvetés, meglátjuk.
tmeszaros úr merre jár?
Lenne egy dupla vagy semmi fogadásom a hétre!
Mégpedig Papp úr további eladása tárgyában fogadnék egy dupla Zacapa-ban?
Szvsz, amit az gazdasági újságok pletykálnak július vége óta...
Már kiszállt teljesen...
Soha nem mondta, hogy melyik tranzakció zárásáig.
Szvsz mi leszünk a Microsoft új magyarországi disztribútora, pont ma jár le a Tsystem szerződése is.
lehet visszajön Balázs Csaba, mert nem bír élni EST MÉDIA nélkül.. ahogy mi sem ;)))
"(és szvsz nem a Delta)" akkor mit ?
de nem azt mondta Pappé, hogy a Delta? tranzakció zárásáig marad itt ?
Elmondta a közgyűlésen és nyilatkozott több médiának is.
"...Egy tranzakciót kell lebonyolítanom..."
(és szvsz nem a Delta)
ha így lesz, Pappénak megmondta az új Boss, hogy lehet menni a pics@ba ?
Mert ennyin engedték.
Szvsz az volt, hogy most kell adni és 100 Ft-ig adhatod...
A Közgyűlés által megválasztott IT elnök, amit a cégbíróság még nem jegyzett be, nem véletlenül. Szvsz nem is lesz bejegyezve...
Figyeljétek meg, hogy még jön ma bejelentés vezető tisztségviselő részvényeladásáról. Sőt a közgyűlési meghívó is jönni fog, miután Papp teljesen eladott.
Arra leszek kíváncsi, hogy Perger is kitáraz-e?
szvz nem. akkor minek jött ide? május óta van itt. a többi it tag mehet, de szvsz rá még szükség van. de az rkgy-n lehet új választás.
Új Boss jönne Pappé helyett ??
csak ne a tegnap záró előtti öntikéről..
Szvsz lesz még bejelentés a héten!