Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Papp eladott

#848130 tozsdekrach Előzmény: #848129

tegnap jelentette (T+1), és szerdán 28-án adta, aznap indult le forgalommal, nem csak Pappé adta aznap, én meg akkor ezek szerint lehet Pappé pakkjából vettem 110 alatt :D akkor én leszek az új Boss ? :D

Papp eladott

#848129 Johny King Előzmény: #848128

Nem értek veled most egyet. Papp csak egy kapcsolati tőke itt, semmi más, meg egy "végrehajtó". Nem ő lesz itt a vezérhangya...

Miért tegnap zárás után jelentette be a részvényeladását, amikor az kedden történt?

Csak nem azért, hogy tegnap még jó áron tudja adni a többit?

Zárás után kiderül vagy beborul...

Szerintem lesz még téma a fórumokon most hétvégén...

Papp eladott

#848128 stuck_at_177 Előzmény: #848127

igen, mert az ő eladását üzenetnek veszi a piac, függetlenül attól, h mi volt az eladás oka. lehet, h csak 1 új kocsit akar venni, lehet, h kiszáll. bármi is történt/történik, ő egy jelkép, a cég arca és benne bíznak sokan. hiába van pergernek több, ő látszólag 1 szürke technokrata. papp az arc, ő ad interjút, neki vannak víziói.

Papp eladott

#848127 Johny King Előzmény: #848126

Mindenki Papp eladásán pörög, amikor Pergernek közvetve és közvetlenül köztudottan több millió darabja van...

Fogadás

#848125 Johny King Előzmény: #848124

tmeszaros úr merre jár?

Lenne egy dupla vagy semmi fogadásom a hétre!

Mégpedig Papp úr további eladása tárgyában fogadnék egy dupla Zacapa-ban?

Papp eladott

#848122 Johny King Előzmény: #848119

Soha nem mondta, hogy melyik tranzakció zárásáig.

Szvsz mi leszünk a Microsoft új magyarországi disztribútora, pont ma jár le a Tsystem szerződése is.

Új Boss ??

#848118 Johny King Előzmény: #848113

Elmondta a közgyűlésen és nyilatkozott több médiának is.

"...Egy tranzakciót kell lebonyolítanom..."

(és szvsz nem a Delta)

Papp eladott

#848114 Johny King Előzmény: #848106

A Közgyűlés által megválasztott IT elnök, amit a cégbíróság még nem jegyzett be, nem véletlenül. Szvsz nem is lesz bejegyezve...

Figyeljétek meg, hogy még jön ma bejelentés vezető tisztségviselő részvényeladásáról. Sőt a közgyűlési meghívó is jönni fog, miután Papp teljesen eladott.

Arra leszek kíváncsi, hogy Perger is kitáraz-e?

Új Boss ??

#848113 stuck_at_177 Előzmény: #848112

szvz nem. akkor minek jött ide? május óta van itt. a többi it tag mehet, de szvsz rá még szükség van. de az rkgy-n lehet új választás.