Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Sziasztok! Látom megy me…

#847297 wisvik

Sziasztok!

Látom megy megint a harc :)) ... Azt leszámítva, hogy SCS már szinte szélsőséges szeparatista :)) , én nagyon szeretek vele vitatkozni, mert a látásmódja és érvei mindíg kicsit kimozdítanak a sajátomból, ezért megpróbálom úgy is nézni a dolgokat ahogy ő látja, és így jobban lehet viszonylag elfogulatlanul véleményt formálni és tisztábban látni. Kell mindenképp SCS is egy objektív vitához.

Szerintem ha a globterm pakk megfeleő helyre kerül akár otc-n, akár kft-stöl, akkor nem volt baj a 78 filléres nyomda. Nyilván a 84M az nem az összes papír, de így is több mint a fele. Valamiből BCS bandájának is ki kellett tömni a zsebeit. Ha viszont kiderül, hogy abból nem lesz semmi, akkor lehet hogy SCS-nek volt igaza. Én egyelőre az első verzió mellett tettem le a voksomat azzal, hogy tartom a pakkom. Meglátjuk.

Egyébként pedig ha összeszámoljuk volt egyszer 156M 78filléren, majd 125M 210Ft-n, az összesen 281M kb. 94Ft-s apportot jelent átlagban. Ha a kgy-n amin reklamálta SCS az első nyomdát ezt jelentették volna be egyből, akkor szerintem egy szót nem szólt volna senki. Így viszont még megvan a lehetősége, hogy ebből kb. 100M valami olyan helyre kerüljön ami jó lehet nekünk. Meglátjuk.

Larry71

#847296 SCS Előzmény: #847295

Nem, nem tudom...sőt. Azért egy szerencsétlen, a cégre semmi befolyást nem gyakorló alakot összehasonlítani BCS és bandájával..nem egy kávéház. Az 1/10 market cap pedig akkora különbség, hogy azt már zongorázni sem érdemes. Tudod, hogy hónapok óta az a bajom az Est-tel, hogy a 78 filléres nyomdát semmilyen körülmények között,semmilyen későbbi tranzakcióval nem lehet magyarázni. Ez egy akkora ősbűn(sőt meggyőződésem szerint BTK-s ügy), hogy az árnyéka még évekig nyomni fogja a papírt. Azt csak sajnálni tudom, hogy ennek jelentőségét, igazi mélységét csak nagyon kevesen értették meg, látják át.

Ettől még mozoghat fel-le, de én nem tudnék nyugodtan aludni. Egyszerűen benne van a pakliban, hogy egy NER-es alku részeként egy szép este BCS-t előzetesbe fogják rakni. Láttam már ilyet. És ez még évekig a papír felett fog lebegni.

Larry71

#847295 Johny King Előzmény: #847289
Ez hülyeség, de ezt te is tudod! Én meg pont a futurt adtam el a Jockey nick jegyzése miatt. "Nem adta el a gép"

Larry71

#847294 stuck_at_177 Előzmény: #847288

remélem nem csak a csőlátás beszél belőlem, de én is úgy gondolom, h nem vagyunk még a sztori végén. már mint a jó értelemben! :) de a célár... a 800-1000 most nagyon messzínek tűnik, mint akárcsak a 170 is. addig szvsz még be se tudjuk lőni a célárat, amíg nem látjuk a következő lépcsőt. abba pedig még belegondolni is rossz, ha nem lesz második lépcső, vagy az is olyan fogadtatást kap, mintba delta. de akik régóta tőzsdéznek, azok az opus/konzummal vonnak párhuzamot (talán nem véletlenül). mint ahogy közülünk is páran, az ő szavukra pedig adok. illetve veszek. ahogy a helyzet kívánja. ;)

conspiration theory

#847291 stuck_at_177 Előzmény: #847269

az a baj, h annyira kevés a hiteles infó, h sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, amit írtál. magamból, és a tényleg jó infókat közlő bennfentesekből kiindulva (nyugivan, 1eminem) én nem írnék egyfolytában, mint a könyvvizsgáló. tartanék a lebukástól. de a könyvvizsgáló túl aktív. vagy szerencséje és betalál néha (de igazából max annyira bennfentes, mint mi), vagy jóváhagyással és céllal szivárogtat szvsz.

Larry71

#847289 SCS Előzmény: #847288

Valóban, nem veszik el. Csak kitömik őket májliba módra....A 400 Milla papírral, ezzel a mostani sztorival az 50 Ft is fair érték. Év végéig még sok idő van,de nem elég, hogy elfeledjék az emberek a 170-es árat...Hónapokig mehet a lelki presszió, hogy" 170-en is milliók vették, akkor miért ne érné meg 110-en...duplázok 90-en...na tutti a duplaalj 80-on...".sok tízmillió rv-t lehet eladni még addig. Aztán ha jövő év elején jön valami nközi gebasz is, 50 körül aláállva ők lesznek az Istenek, hogy megmentik a piacot, mert hisznek a cégben. És indul a fugazi megint...

Larry71

#847288 tmeszaros361 Előzmény: #847283

Az igaz, hogy beavatott felbeszélők voltak. Azzal viszont nem értek egyet, hogy most veszik el az emberek pénzét, ez hülyeség szerintem és remélem igazam van.

Larry71

#847283 SCS Előzmény: #847280

Bocs, egyre biztosabb vagyok benne, hogy a legkeményebb szektások megkapták az infót BCS-től, mikor kell adni..lastdeposit...miskolci panelproli...megfogta az Isten lábát BCS-vel, egyszer az életben tényezőnek gondolta magát(xaros kis állami közalkalmazott a helyi közig hivatalban)...

Majd pont a csúcs közelében megy nyaralni és nem lesz érkezése a moderálásra..jahh, persze. Lesz még itt sírás. És nem az bánt, hogy kimaradtam a nagy felmenetből(80-170), hanem hogy mennyi becsületes hívő embernek veszik most el a pénzét. Én bottal sem, továbbra sem.

Közben meg futurral beelőzünk lassan. Hiába, 1/10 market cap, NER-es zsizsegés, és közelben sincs egy maccabis BCS.....

Larry71

#847280 tmeszaros361 Előzmény: #847271

Ők valamiért nagyon pontosan tudták, hogy hol van a kiszálló és eléggé aktív pl a Larry a Nordban, szóval ez nem a nyaralásról szól. Persze lehet, hogy tévedek és teljesen rosszul látom..

Larry71

#847271 posbe Előzmény: #847264

aki el is adta 150 felett, nem fogja bírni hogy ne vegye vissza ezen a szinten... már csak nosztalgiából sem.

conspiration theory

#847269 posbe

srácok, van egy elméletem. Szigorúan néhány sör után értelmezendő saját felelősségre...

Könyvvizsgáló rébuszai valós bennfentes infókat szellőztetnek neg de olyan ködösen hogy azokat pl. Delta érkezése után tudtuk összerakni. Lesz majd egy időszak anikor még többen rácuppannak hogy ezva faszi tényleg morzézik valamit. Aztán elkezdenek az időközben egyre könnyebben megfejthető rébuszok alapján vásárolni (majd mindenki veri a mellét hogy milyen faszán megfejtette a feladványokat). És ott jön majd a nagy pofánverés mondjuk 800-1000 forint között amikor bedob valami rejtvényt amit már a hülye is ki tud bogozni... és akkor indul tömés az újonnan bevásárlóknak, a még nem realizálók meg majd tartják hogy lesz ez még magasabb is...

sáradi elek

#847266 posbe Előzmény: #847261

erre céloztam hogy én is lehetnék rogán nicken mégsem válnék azzá... szerencsére ☺

Larry71

#847264 andybleque Előzmény: #847262

Simán benne lehet a szabadság, nyár stb. Mostanában én is alig írok, de attól még itt vagyok :) ettől függetlenül persze az is lehet, hogy eladták a buy the rumor, sell the news jeligére

Larry71

#847262 stuck_at_177 Előzmény: #847255

nem akarok tények ismerete nélkül ítélkezni, de tényleg volt némi visszavonulás pár nick esetében a 170-es csúcs óta... persze nyár van, sokan nyaralnak, és megértem azokat is, akik az újabb csalódás után háttérbe vonultak és/vagy dobták a pappert... de scs listája azért csak elgondolkodtatóba ejtett... na mindegy, ez csak mellékszál.

Larry71

#847254 stuck_at_177

SCS-nek tényleg igaza lett volna? Most néztem véletlenül, h Larry71 nagyon aktív a nordban, és 2000-es célárat emleget... :)