Sziasztok!
Látom megy megint a harc :)) ... Azt leszámítva, hogy SCS már szinte szélsőséges szeparatista :)) , én nagyon szeretek vele vitatkozni, mert a látásmódja és érvei mindíg kicsit kimozdítanak a sajátomból, ezért megpróbálom úgy is nézni a dolgokat ahogy ő látja, és így jobban lehet viszonylag elfogulatlanul véleményt formálni és tisztábban látni. Kell mindenképp SCS is egy objektív vitához.
Szerintem ha a globterm pakk megfeleő helyre kerül akár otc-n, akár kft-stöl, akkor nem volt baj a 78 filléres nyomda. Nyilván a 84M az nem az összes papír, de így is több mint a fele. Valamiből BCS bandájának is ki kellett tömni a zsebeit. Ha viszont kiderül, hogy abból nem lesz semmi, akkor lehet hogy SCS-nek volt igaza. Én egyelőre az első verzió mellett tettem le a voksomat azzal, hogy tartom a pakkom. Meglátjuk.
Egyébként pedig ha összeszámoljuk volt egyszer 156M 78filléren, majd 125M 210Ft-n, az összesen 281M kb. 94Ft-s apportot jelent átlagban. Ha a kgy-n amin reklamálta SCS az első nyomdát ezt jelentették volna be egyből, akkor szerintem egy szót nem szólt volna senki. Így viszont még megvan a lehetősége, hogy ebből kb. 100M valami olyan helyre kerüljön ami jó lehet nekünk. Meglátjuk.