Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Az a jó ha kerek a darab…

#847162 tmeszaros361 Előzmény: #847159

Az a jó ha kerek a darabszám , könnyű számolni, aztán lehet reggel a bukót számolom.

Azért, most h belegondol…

#847157 stuck_at_177 Előzmény: #847153

Azért, most h belegondolok ebbe, tényleg elég sok régi arc eltűnt a delta beszállása után... persze nyár van, sokan vannak szabin, de azért fura... vagy csak kezdek paranoid lenni? :)

igen, strucc hallgatása …

#847153 stuck_at_177 Előzmény: #847150

igen, strucc hallgatása nekem is feltűnt... régen egyfolytában írt. kérdezz rá nála, hogy dobta esztikét?

Egyébként Hostruccal kap…

#847150 wisvik

Egyébként Hostruccal kapcsolatban mégiscsak igaza lehet SCS-nek. Mióta visszajött, úgy tesz mintha nem dalolt volna állandóan az EST-t topikban, oda se dugja az orrát. A futurban meg szokásához híven állandóan okoskodik.

olvasod odaát a microsof…

#847149 wisvik Előzmény: #847147

olvasod odaát a microsoft felmondta a tsystems-vel a szerződését?

Nem tudom, de nagyon uno…

#847145 wisvik Előzmény: #847144

Nem tudom, de nagyon unok már harmadszorra is elbukni 20 millát egy éven belül ahelyett, hogy egy fillért is kerestem volna a hülye kitartásommal. Ha meg eladtam volna, hogy olcsóbban visszaveszem, akkor másnap már limittel ment volna 5 napig megállás nélkül. Rohadt egy papír az tuti. Már nagyon szeretném látni a végét.

franc se gondolta 1 hete…

#847144 stuck_at_177 Előzmény: #847143

franc se gondolta 1 hete, h ezért fogunk szorítani. mire véljem ezt a 4ig vs esztike üzengetést? felosztják a piacot, és felkavarják a port, h ne látszódjon? vagy jászai kezét tényleg elengedték, és bár nem rúgták ki a széket alóla mint pl. spéder alól, de kap 1 kis ösztönző konkurrenciát?

Egy 115+-os záróval nagy…

#847143 wisvik

Egy 115+-os záróval nagyon elégedett lennék mára. Futurban pedig 106+-val. Mindjárt kiderül. Nagy vérengzés folyik mindkét fronton ma.

Olvassátok, hogy egyesek…

#847140 wisvik

Olvassátok, hogy egyesek a Microsoft hazai disztribútorát látják az EST-Delta párosban?