Az igen! Tökös gyerek vagy! Gratula! Igazuk lesz szvsz...
Az igen! Tökös gyerek vagy! Gratula! Igazuk lesz szvsz...
a próféta beszéljen belőled! :D :D :D
nem szarral gurigázol, pajtás! :)
Srácok, ez deal lesz türelem. :)
Velük iszom most is. Meleg:), nyerőt mindenkinek!
Nem csaptak még be, de soha nem hittem nekik. A holnapi nap megmutatja.
10 millió huf ért vásároltam. Azt mondták ez az alja, elhittem.
Az a jó ha kerek a darabszám , könnyű számolni, aztán lehet reggel a bukót számolom.
a vékony 10 mit jelent? 10K? :)
Ma még bele vettem vékony 10 ért, holnap reggel minden kiderül, így szép :)
Azért, most h belegondolok ebbe, tényleg elég sok régi arc eltűnt a delta beszállása után... persze nyár van, sokan vannak szabin, de azért fura... vagy csak kezdek paranoid lenni? :)
igen, strucc hallgatása nekem is feltűnt... régen egyfolytában írt. kérdezz rá nála, hogy dobta esztikét?
Egyébként Hostruccal kapcsolatban mégiscsak igaza lehet SCS-nek. Mióta visszajött, úgy tesz mintha nem dalolt volna állandóan az EST-t topikban, oda se dugja az orrát. A futurban meg szokásához híven állandóan okoskodik.
olvasod odaát a microsoft felmondta a tsystems-vel a szerződését?
mit mondjak én, megint vastagon pirosban vagyok... :/
Nem tudom, de nagyon unok már harmadszorra is elbukni 20 millát egy éven belül ahelyett, hogy egy fillért is kerestem volna a hülye kitartásommal. Ha meg eladtam volna, hogy olcsóbban visszaveszem, akkor másnap már limittel ment volna 5 napig megállás nélkül. Rohadt egy papír az tuti. Már nagyon szeretném látni a végét.
franc se gondolta 1 hete, h ezért fogunk szorítani. mire véljem ezt a 4ig vs esztike üzengetést? felosztják a piacot, és felkavarják a port, h ne látszódjon? vagy jászai kezét tényleg elengedték, és bár nem rúgták ki a széket alóla mint pl. spéder alól, de kap 1 kis ösztönző konkurrenciát?
Egy 115+-os záróval nagyon elégedett lennék mára. Futurban pedig 106+-val. Mindjárt kiderül. Nagy vérengzés folyik mindkét fronton ma.
írtam oda is. szvsz nem reális.