Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

TIM

Igen, ez valamelyik Gell…

#847042 Bendeguz Előzmény: #847039

Igen, ez valamelyik Gelli interjúban benne volt, a 4iG-be a nagyvállalatok és az állami részek kerülnek, kkv marad telekomnál

A Graphisoft nagyon pass…

#847041 Ellia04 Előzmény: #847037

A Graphisoft nagyon passzolna hozzánk! Ipari park és Ipar 4.0 nagyon menne egymáshoz!

Igen, ez jó észrevétel. …

#847040 wisvik Előzmény: #847039

Igen, ez jó észrevétel. Emellett évek óta más sem folyik a csapból mint a kkv-k felfuttatása és támogatása.

Mai cikkből:"...Jellemző…

#847039 Johny King Előzmény: #847037

Mai cikkből:

"...Jellemzően kis- és közepes méretű beszállítócégeket, nem a nagyvállalatokat célozzuk az új termékfejlesztési stratégiával..."

Tudja valaki melyik ágazat nem kerül a 4IG-hez a Tsystem-ből?

Csak hangosan gondolkodom...

Nekem még a GSPARK is na…

#847037 Johny King Előzmény: #847031

Nekem még a GSPARK is nagyon gyanús valamiért. Napok óta emelkedik, ma már brutális forgalommal. Érdekes módon a most már Deltával feltöltött Estmedia részvényekből az Gspark egyik IT tagja is közel 5% részesedést kap a május 22-ei tőkeemelés szerint. Véletlenek nincsenek... Vagy mégis?

Komolyan mondom a sakkme…

#847035 Johny King Előzmény: #847034

Komolyan mondom a sakkmester beírásain elképedek időnként!

Ja persze, reményre, meg elképzelésre veszek közel 3 millió részvényt több száz millióért a tőzsdén egy tök üres cégből... Azt vagy kapom, mert stróman vagyok, vagy biztos információkkal rendelkezem a jövőt illetően...

És még mindig van, aki benyalja a marhaságot...

Na többek között, ezért töröltem magam végleg a Pf-ről!!!

Kérdezzétek már meg attó…

#847034 Johny King Előzmény: #847033

Kérdezzétek már meg attól az okoskától a másik fórumon, hogy egy tök üres (nullás) céget, amelyben semmi sincs, hogy lehet "elértékteleníteni" részvény hígítással???

Az eszem megáll komolyan mondom, zéró közgazdasági ismeretekkel osztják az észt az emberek, ahelyett, hogy kicsit gondolkodnának és meglátnák a lehetőséget egy tök üres cég felfuttatásában!

Meg vagyok győződve, hog…

#847033 Johny King Előzmény: #847032

Meg vagyok győződve, hogy egy sokkal nagyobb hal a tőzsdén a filléres papírokon keresztül meg fogja szerezni a Delta System Kft-t. Ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag 32,6 %-ért cserébe eladták a 100%-os tulajdonrészüket! Ha az újonnan kibocsátott 156 M "filléres" papír egy kézbe (érdekeltségi körbe) kerül, akkor gyakorlatilag valaki(k) átvehetik az irányítást a Delta felett is. Érdekes időszak elé nézünk hamarosan...

LACIKA20314ma, 13:24előz…

#847032 Bendeguz

LACIKA20

3

14

ma, 13:24

előzmény: #42998 ragarda

DELTA SYSTEMS
Lesznek kapcsolódási pontok 4iG/T-Systems irányba vagy más nagy, hazai távközlési/IT cégek felé?
Nincs napirenden, de lehetnek, ez a piac kicsi, ezért a piaci szereplők mindig rákényszerülnek az együttműködésre. Számunkra a 4iG és T-Systems közötti tranzakció olyan értelemben nem releváns, hogy nem ahhoz a történethez igazítjuk a saját stratégiánkat. Természetesen figyeljük, hogy a versenyben ki hogyan helyezkedik, sőt az elmúlt években mindkét céggel több közös projektben tudott sikeresen együttműködni a Delta Csoport és ez várhatóan a jövőben is így marad, de nekünk alapvetően a saját elképzeléseink végrehajtása a fontos.

Könyvvizsgáló tegnap a v…

#847031 wisvik

Könyvvizsgáló tegnap a videoton-t is emlegette ha jól emlékszem, ma reggel pedig valaki belinkelt egy cikket a szektában arról, hogy a videoton új elektronikai szerelőüzemet adott át. A cég okosváros/okosgyár terveihez ez tényleg jól kapcsolódhat mint egy vadiúj potenciális megrendelés is akár.

Tudom, hogy a névváltozt…

#847030 wisvik

Tudom, hogy a névváltoztatás a kgy hatásköre de nomen est omen, vagyis ha tényleg lesz más nagytulaj, akkor nem hiszem, hogy ez ne az ő befolyása mellett történne már.

Kicsit furcsállom a mai Papp riportban a kormánymegrendelések minimumra szorításának hangsúlyozását. Remélem ez csak a félrevezető stratégia része.

cégstratégia

#847029 stuck_at_177 Előzmény: #847027

nem vagyok türelmetlen. :) az rkgy-ig úgyis okosabbak leszünk. és ha ez a 120 közeli az alja, az még mindig nagyságrendekkel jobb, mint a 80 körüli dagonya. csak meglepődtem a piaci reakción, a 170-ről 120-ra való szánkón. de most 2 nap alatt 2 hír is jött, bcs alatt ilyen nem volt. ez határozott javulás.

Stratégia

#847028 andybleque

Üdvözlet! Nekem a tegnap esti közlemény kapcsán erősen olyan érzésem volt, mintha egy kormányzati háttértanulmányt olvasnék. Meglátásom szerint a szöveg jelentős része eredetileg az is volt :D a mai Papp interjú rendkívül előremutató, és ne feledjük azt sem, hogy az ipari digitalizáció, IoT stb. alapvető infrastruktúrája az 5G

cégstratégia

#847027 Johny King Előzmény: #847021

Viktor!

Szvsz 180-240 Ft között lesz beárazva hónapokig, legalább azt bírd ki! Opus 2 érzésem van kicsit!!!

:-))

cégstratégia

#847025 Johny King Előzmény: #847020

Feltűnt valakinek, hogy nem a Brückner Gergely írta a cikket?

Szvsz a Balázs Csabának még utolsó "emlékként" meg kellett ezt a cikket kicsit támadó stílusban íratnia, hogy lehessen rá kontrázni!

Mondjuk a Dióslakit nem értem miért kellett "beleszőni"?

Valszeg azért, hogy a 170 alatt kidobott részvények visszavételéhez legyen egy kisebb pánik a kicsik részéről.

cégstratégia

#847021 stuck_at_177 Előzmény: #847019

nem vagyok türelmetlen. :) ha eddig kiültem és 80-nál nem dobtam be, most se fogom. ;)

ebből a szempontból elégedett vagyok. ha reakció volt a vg cikkre, akkor azért jó, mert figyelnek a piacra, és próbálják nyugtatni a kedélyeket. ez lényeges előrelépés baláts "nem kommentálom az árfolyamot" csabához képest. ha nem reakció, akkor viszont van egy kidolgozott ütemterv, ami alapján tájékoztatják a nagyérdeműt. a szememben mindkettő pozitív.

igen, a filléres papírok sorsa a kulcs a mi szempontunkból.

cégstratégia

#847020 Ellia04 Előzmény: #847019

Kimondottan jó, hogy elkezdtek kommunikálni! De a VG cikk tegnap nem volt a segítségünkre. Kicsit arrogáns hangvételű volt.

Aki MLékszik: A TEBÉSZ az OPIMUS indulása előtt is akadékoskodott. Ott úgy rémlik, hogy KGy-n való részvétel miatt basztatta a menedzsmentet. Itt pedig a Delta System értékbecslésére kíváncsiak...

Kivárjuk mi lesz belőle! :)

cégstratégia

#847019 Johny King Előzmény: #847011

Viktor!

Augusztus 1-én lépett az IT elnöki pozícióba Papp István, 4 nappal később (közte hétvége) kiadtak egy "első körös" stratégiai tervet.

Eddig BCS nem kommunikált semmit az volt a baj, most meg az a baj, hogy kiadtak egy "összedobott" anyagot néhány nap alatt!

Várjuk már meg, hogy kihez kerülnek a filléres papírok és azután hozzunk ítéletet...

Nem ez a végállomás, de ezt te is tudod...