Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

4IG fórum

KGY

#847068 Bendeguz

Napirendi pont tárgya

Döntés a Társaság Igazgatóságának

a) öt (5) éves időtartamra szóló felhatalmazásáról a Társaság alaptőkéjének – bármely, a jogszabályok által engedélyezett alaptőke-emelési mód(ok) útján – mindösszesen HUF 30.000.000.000, -, azaz harmincmilliárd magyar forint összegre történő felemelésére, a kapcsolódó valamennyi, egyébként a közgyűlés hatáskörébe tartozó kérdésekre, döntésekre is kiterjedően;

b) felhatalmazásáról vállalati kötvény kibocsátására vonatkozóan mindösszesen HUF 30.000.000.000, -, azaz harmincmilliárd magyar forint összeg erejéig, a kapcsolódó valamennyi, egyébként a közgyűlés hatáskörébe tartozó kérdésekre, döntésekre is kiterjedően;

c) tizennyolc (18) hónapos időtartamra szóló felhatalmazásáról saját részvényeknek a Társaság általi – a Társaság mindenkori alaptőkéjének huszonöt százalékát (25 %) meg nem haladó mértékű – megszerzésére, a kapcsolódó valamennyi, egyébként a közgyűlés hatáskörébe tartozó kérdésekre, döntésekre is

https://bet.hu/site/newkib/hu/2019.08./4iG_Nyrt._-_Kozgyulesi_meghivo_128276374

4IG

#847036 Johny King Előzmény: #846849

"...Emellett további öt kibocsátó, a 4iG, az Est Media, az OTT-One, valamint a BÉT Xtend piacán jelenleg kereskedett Megakrán és a CyBERG Corp. is felkerült arra a listára, ahonnan – befektetési szolgáltatói érdeklődés esetén – az évben további kibocsátókkal bővülhet a program..."

Érdekes, hogy "tök üres" cég is bekerülhet...

Ja, azóta már nem az...

4IG

#847000 Koffein Előzmény: #846866

Lófaszt se jelent, nézd meg ány, zwack faja elemzések készültek, de nem jött be plusz forgalom, persze jött kis időre olyan papírokba mint pannergy stb...

ha korrekt elemzés jön, akkor érdekes lehet mind2irányba..

4IG

#846975 Bendeguz Előzmény: #846966

gondolom nálunk szept 12-ig lófasz se lesz, csorog ki tudja meddig... aztán majd jó jelentésre lehet megint forgalommal adni, mert nyilván nem lesz még benne a tsys, az árfolyam ahhoz képest, jelentésre alapozva meg túlárazott... jobb is lenne tényleg 3 évig rá se nézni, csak nincs hozzá idegem. mondjuk így se jobb, hogy nézegetem

4IG

#846966 picirigo

Olvastátok est reklámkiadványát a bét-en??? Beszarás wazze! Ilyen felduma egy tőzsdei cégnek amelyiknek esik az árfolyama, ezt nem hiszem el és van aki ezt beszopja :)))) Hát aki 4ig-et dobta emiatt, annak gratulálok!

4IG

#846568 Bendeguz Előzmény: #846560

Ja, de amíg kevés van, addig minek, amikor meg sok lesz, akkor már kivarom azt a pár évet, hogy ne kelljen adózni. Meg talán 3 év múlva már osztalék lesz

4IG

#846555 Bendeguz Előzmény: #846529

4ig nyerő az full virtuális, ráadásul tbsz-en van, így még 5-6 évet kénytelen vagyok dolgozni. Amúgy meg napközben lógtam, ezért pótoltam este :)

4IG

#846529 matgab Előzmény: #846514

Valamit nagyon nem csinálsz jól, ha 4IG tulajdonosként még este 9 után is dolgozol... Így mikor van időd pénzt keresni?