Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Alaphozam

#846939 andybleque Előzmény: #846937

Azt mondjuk elképzelni nem tudom, hogy a repülőtérhez miként tudna kapcsolódni akár az IT, akár a telekommunikáció mint fősodor. Ezért ezt én sem valószínűsíteném. Kivéve, ha a reptér felemlegetése valójában nem konkrétan a repteret jelenti, csak a Rogánra való utalást.

Alaphozam

#846938 wisvik Előzmény: #846937

Köszi. Ez a vonal a Delta után Pappal az élen azért kicsit erős lenne ide szerintem. Maradnék inkább a Telenor és az 5G iránynál ha lehet, de ki tudja mi lesz. Abban igaza van azért a VG-s cikknek, hogy nem oszlik a köd az biztos.

Alaphozam

#846937 stuck_at_177 Előzmény: #846934

még rég nem tőzsdéztem és azt sem tudtam, h létezik esztike, mikor már hallottam a pletykát, h rogán a repteret akarja. aminek pl. az őrzése és takarítása demjáné volt. demján halála után még több helyről hallottam ezt a pletykát. namármost rogánnak ugye it "szabadalma" is van, meg a pénzt se veti meg, szóval ha üzletet lát valahol...

Alaphozam

#846931 andybleque Előzmény: #846922

Alaphozam kapcsán nekem az most a legérdekesebb, hogy ekkora magabiztossággal jelentette ki a mai felső limites zárást.

Nem ismerem személyesen …

#846924 Johny King Előzmény: #846803

Nem ismerem személyesen és nem is tudom kicsoda. 2006 januárjában kezdtem el tőzsdézni és kb. akkoriban írtam először a PF-re is. Már akkor is egy igen nagy kaliberű fórumozónak számított (Buxer, Kopejka, Tamecenas), aki finoman oltogatott másokat oda-vissza alapon, de közben nagyon érdekes hozzászólásai is voltak. Feltételezésem szerint egy tapasztalt régi tőzsdés, aki nagyobb tőkével tolja kúlönböző piacokon és vannak információk is a birtokában bizonyos dolgokról és a TA-ban is jó. Én anno sokat tanultam tőle. Valami Tamás.

Ennyi.

cikk

#846920 stuck_at_177 Előzmény: #846913

Nem tudom, mi történik, de valahogy az az érzésem, h kötelező vételi lesz. Amit Balázs Csaba kizár. Az BCs, aki már nem tényező. Így az új menedzsment nyugodtan mondhatja, h bcs nyilatkozata már nem mérvadó. És a kötelező lehet, h még a 2. nyomda (delta) előtt. Egyébként mi értelne lenne annak, amit látunk? Kivéve az átverés persze. :)

cikk

#846918 Johny King Előzmény: #846913

Én még nem olvastam a cikket.

Viszont azt gondolom, hogy a 125 Ft-on lévő 530K is ki lesz kapva órákon belül. Valaki veszi a piacon valakitől.

cikk

#846913 Ellia04

Sziasztok! Nem tudom értékelni a mostani történéseket. Olvastam a VG cikket is.

Én úgy gondolom, hogy a cikknek kb ennyi a végeredménye: "van befektető, nem a Delta lesz az egyetlen, de egyelőre ennyi, hogy mikor lesz a folytatás arról nem nyilatkozunk!"

Rosszul olvastam?

:))))))

#846909 Johny King Előzmény: #846903

Na, meg is érkeztünk a jelenleg aktuális 180 napos átlagárhoz!

Abban az esetben, ha ajánlat lesz a napokban és itt tartják az árfolyamot, akkor kicsit Opus 2 érzésem lesz, vagyis nem kérnek több papírt a kisbefektetőktől. Ha mégsem lesz most ajánlat, akkor viszont lesz még több nagy befektetőnk is, akik akár vásárolhatnak is a hullámzásokban. A mai VG cikk erre tökéletes volt.

reg

#846906 posbe

Sziasztok. Én is a fedélzeten vagyok. Ez a cikk az igazi delphoi jósda. Értelnezhetjük így is meg úgy is. Ennek az a sugallata hogy a delta volt a cél oszt jónapot, tessék szépen beárazni. BCS is ráerősít hogy neki ennyi volt a feladata...

Csakhogy ott a nem tervezett kötelező vételi. Akkor a globtermet megint 10% fölé kell emelni hogy a delta 32%a még ne legyen vételi köteles.

Jk-nak mondtam ezt a 120ad forgatókönyvet, viszont innen pattannia kell.

Kérdés hogy mit ér valójában a delta???