Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Értem. Én ezért nem írta…

#846564 kerikoma Előzmény: #846562

Értem. Én ezért nem írtam oda semmit, és valóban általában Titeket szoktalak olvasni. Mondjuk J.K már rég írt oda.

sanszos. én a tegnapi hí…

#846557 stuck_at_177 Előzmény: #846552

sanszos. én a tegnapi híren is meglepődtem: nem a híren magán, hanem a gyorsaságán. ennek fényében benne van, h a héten kapunk még valamit, pl. amiket említettél. meg remélem picit dolgozik a büszkeség-faktor is: "nehogy már üresen többet érjen a cég mint velünk, deltával! húzzunk bele, gyerekek!" :)

Futurral szintén. Ery na…

#846556 wisvik Előzmény: #846552

Futurral szintén. Ery nagyon hülyén csinálta sajnos, bár én nem hibáztatom, csak a kivitelezés az nagyon szerencsétlen volt. A 114 most ott is eléggé billeg és ha letöri az szívás...

Kéne nagyon egy olyasmi …

#846554 wisvik Előzmény: #846550

Kéne nagyon egy olyasmi hír, hogy Papp is vett pár M-t, akkor biztosan nem csorognánk 140 alá, Így kicsit aggódom.

csorgunk. nem hinném, h …

#846550 stuck_at_177 Előzmény: #846547

csorgunk. nem hinném, h lesz karbantartás, viszont mivel bcs már még annyira sem dirigál, mint eddig, ezért egy pappos bemutatkozó interjút nem zárnék ki a közeljövőben.

Nem tetszik egyelőre itt…

#846548 wisvik

Nem tetszik egyelőre itt, hogy nagyon kicsik a betűk és, hogy csak a ref. számot írja ki, hogy mire válaszoltunk azt nem, hogy kinek.

a céginfóban délelőtt ne…

#846545 stuck_at_177

a céginfóban délelőtt nem láttam változást sem esztikében, sem a globtermben, by the way.