Értem. Én ezért nem írtam oda semmit, és valóban általában Titeket szoktalak olvasni. Mondjuk J.K már rég írt oda.
Értem. Én ezért nem írtam oda semmit, és valóban általában Titeket szoktalak olvasni. Mondjuk J.K már rég írt oda.
Szia!
Nem véletlen!
Kinőttük a konkurenciát!!!
:-))
kezdtük úgy érezni magunkat, mint gino a majálison. ;) sok lett a troll sajna. :(
Sziasztok!
a PF-en sokat olvastalak benneteket. Hogy-hogy itt?
sanszos. én a tegnapi híren is meglepődtem: nem a híren magán, hanem a gyorsaságán. ennek fényében benne van, h a héten kapunk még valamit, pl. amiket említettél. meg remélem picit dolgozik a büszkeség-faktor is: "nehogy már üresen többet érjen a cég mint velünk, deltával! húzzunk bele, gyerekek!" :)
Futurral szintén. Ery nagyon hülyén csinálta sajnos, bár én nem hibáztatom, csak a kivitelezés az nagyon szerencsétlen volt. A 114 most ott is eléggé billeg és ha letöri az szívás...
Kéne nagyon egy olyasmi hír, hogy Papp is vett pár M-t, akkor biztosan nem csorognánk 140 alá, Így kicsit aggódom.
Szvsz holnap reggel jönni fog! Ma pedig az RKGY meghívó!
Kattints rá a számra is feldobja!
csorgunk. nem hinném, h lesz karbantartás, viszont mivel bcs már még annyira sem dirigál, mint eddig, ezért egy pappos bemutatkozó interjút nem zárnék ki a közeljövőben.
Nem tetszik egyelőre itt, hogy nagyon kicsik a betűk és, hogy csak a ref. számot írja ki, hogy mire válaszoltunk azt nem, hogy kinek.
a céginfóban délelőtt nem láttam változást sem esztikében, sem a globtermben, by the way.
Elküldtem a linket az említett emberkéknek is...
Lecserélem én is az avatarom!
nem működnek az emoticonok?
ahogy terjed a riadólánc, összegyűlünk szépen.