Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Hat amikor felvazoltak a…

#846117 matgab Előzmény: #846116

Hat amikor felvazoltak a cégcsoportot, h melyik cég milyen területre fog szakosodni, ott a 4IG alatt volt beirva az IT -telco ha emlékeztek rá.

Nincs kizárva :) Nem is …

#846114 Koffein Előzmény: #846113

Nincs kizárva :)

Nem is értem, egy IT cég, hogy akar telko piacra betörni? Hogy jön ez a kanyar, két külön műfaj... :)

Szerintem a maguk módján…

#846110 Koffein Előzmény: #846109

Szerintem a maguk módján komolyan gondolják :)

Gondolj bele, csupán laikusként, ezidáig hallottál a 4ig-ról, de átsiklottál felette, nem is foglalkoztál vele, majd a sajtó teli kürtöli, hogy a kishal megeszi a nagyot. Elkezdenek utána nézni és azt mondják húúúúbame... Ebből a szempontból a felívelés most kezdődhet, hisz jön egy hatalmas tudásbázis, ügyfélkör, még több megrendelés, amire mi is egy éve számítunk...

Ha a mi szempontunkat nézzük, a felívelés, beárazás nagyjából pipa, bármi hír jön, meg se moccan, talán idén év végére eléri lassacskán az 1500-at... már ha jó feltételekkel kötötték az üzletet... nagyobb löketet a telkó cég adhat majd, amikor erre a pletyire kezdenek spekizni, mert a cél, akkorra piacot lefedni, mint egy telekom cég, lásd példaként mtel... jászai is ezt mondja, a végső cél ez, tehát van felfele tér bőven, csak nem idén... szvsz...

Ez van, ne én legyek a k…

#846109 Bendeguz Előzmény: #846108

Ez van, ne én legyek a következő téma a műsorban :)

Amikor szerintük indul a felívslés, most kell venni, azt komolyan gondolják?

"ki is szedtem egy részt…

#846108 Koffein Előzmény: #846106

"ki is szedtem egy részt ebből a válaszból, mert biztos olvassák a fórumot"

nyuszi vagy mcfly XDD

most néztem meg, ki is s…

#846106 Bendeguz Előzmény: #846076

most néztem meg, ki is szedtem egy részt ebből a válaszból, mert biztos olvassák a fórumot :D

beszédes az a gyűlölet, amivel az egész témát kommentálják. nyilván lehet gyűlölni bármit, szívük joga, de ők elvileg a nagyon demokratikus, átlátható, független újságírók, vagy micsodák, akiknek mondjuk a tényekről is tudni kéne nyilatkozni. ahogy írta valaki, valszeg nekik is most esett le mi alakul és már nem mernek belevenni, inkább köpködnek. az opus topicban van a helyük :DDD

Nem gondolnám, hogy popu…

#846105 Koffein Előzmény: #846102

Nem gondolnám, hogy populáris a téma, a kikosarazott ellenzékiek a tsysre kapták fel a fejüket. Csak youtubeon tudják szórni az igét. Vicc, ahogy megpróbálja a csajszi levezetni a sztorit... meg az a megvilágosodás, hogy a telekomot 30éve alapították, milyen régi cég, talán még tervbe se volt a drágaság...az idő súlya... :))

4IG

#846101 Csusza Előzmény: #846099

Nincs baj, legfeljebb kicsit avas lesz.

A nyarat meg úgyis kihúzzuk, sok minden terem most az erdőben. Az erdésznek feltétlen mondd meg, amikor rajtakap, hogy a vedetetőből is csentél egy kis kukoricát, hogy te nem csóró vagy, hanem egy jól menő cégben részvényes.

4IG

#846099 Koffein Előzmény: #846098

Tavalyról maradt egy kis bödönkével, de már az is folyik, mert nincs hűtő, azt is betoltam a zaciba s foriget vettem a zárából... XDD

4IG

#846097 Csusza Előzmény: #846086

Qrvaélet, engem meg kitömtek, és nem szálltam ki időben, erre ilyen hírek. :-((((

Pedig a gyakori kérdésekben is mondták, hogy nem szabad már venni...