Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

4IG

#846101 Csusza Előzmény: #846099

Nincs baj, legfeljebb kicsit avas lesz.

A nyarat meg úgyis kihúzzuk, sok minden terem most az erdőben. Az erdésznek feltétlen mondd meg, amikor rajtakap, hogy a vedetetőből is csentél egy kis kukoricát, hogy te nem csóró vagy, hanem egy jól menő cégben részvényes.

4IG

#846099 Koffein Előzmény: #846098

Tavalyról maradt egy kis bödönkével, de már az is folyik, mert nincs hűtő, azt is betoltam a zaciba s foriget vettem a zárából... XDD

4IG

#846097 Csusza Előzmény: #846086

Qrvaélet, engem meg kitömtek, és nem szálltam ki időben, erre ilyen hírek. :-((((

Pedig a gyakori kérdésekben is mondták, hogy nem szabad már venni...

4IG

#846078 picirigo Előzmény: #846076

Meghallgattam ezt a szutykot (nagy szakértői a témának)! Hááát, ha nem lennék nyagig benne, most szarrá vásárolnám magam! :D

hopp forigról elmélkedne…

#846076 Koffein

hopp forigról elmélkednek a kötöttfogásban :)

11:27 től - 25:00 -ig... nagy a sötétség ... marinénik / újságírók ezen a szinten vannak... :)))

pörzse+szalma most venne részvényt, mert felívelőben van... habár az eladást még ők sem tudják.. reméljük bevásároltak... XD

Ahogy elnézem, annyira n…

#846070 Koffein Előzmény: #846061

Ahogy elnézem, annyira nem nulla cég, profilba illene streaming, esport, biztonságtechnika, online oktatás https://ott-one.hu/uzletagak/

ha megvan a know-how plusz ember, még egy pár üzletág, amiben tudást szereznek.... de inkább hajlok a fele, hogy hosszú távú együttműködés lesz a tsys-el, minthogy a tsys felvásárolja az ottonet...

más: megvettem a figyelőt jg miatt, hát egy nagy csalódás, ahogy be volt harangozva, hogy exkluzív interjú, meg mi fene, forbesba kb fél oldal lett volna, itt meg elnyújtották vagy háromra, hogy teljen a hasáb... :)

ami tetszett, hogy külföld fele is erőteljesen terjeszkednének, s olyan cégeket vásárolnának, amelyeknek van tapasztalatuk külföldön... ja és tsys megvásárláshoz csakis kötvény és hitelt emleget, rv hígítást nem... tsys átvilágítás becslése szerint év végére lesz meg, tehát decemberrel bezárólag.