Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

napi migráncs

#846012 matgab Előzmény: #845944

Nem is akkor támadnák meg a parodat, gyermekedet, amikor ott vagy vele, hanem mikor egyedül van. És mindig nem lehetsz velük. Én az ilyen ganajokkal betonszarkofagot epittetnek sérült atomerőművek fölé, vagy humán gyogyszerkiserletek alanyaiva tenném őket, h legyen esélyük jóvátenni azt amit a társadalom ellen elkövettek. Az ilyeneket nem börtönbe kell zárni, mert ott csak rosszabbakka erosebbekke válnak és ha kiengedik őket, akkor újra megteszik. Az sem érdekel, ha nem teszi meg újra.


napi migráncs

#845944 Ibiza Előzmény: #845922

áá nem nagy legények csak ha sokan vannak.. az emberek nagy részének elég ha csak előveszik a bicskát.. azért az látszik ha valaki szakember..konfliktus helyzetben 2m-nél közelebb nem engedsz magadhoz senkit..kés ellen sem bonyi védekezni..

az állandó visszalépés és vereség nem tesz jót az egónak..

Nem keménycsávóság..amúgy egy kedves ember vagyok..de vannak sarokpontok.. a privát zónámba csak az léphet be akit beengedek..

napi migráncs

#845921 Ibiza Előzmény: #845920

Frankfurt, elöttem megy a német és a nője... kis faszom migráns jön.. egyenest a csajnak az majd hanyat esik.. pasi meg sem mukkan.. velem szembe jött tovább mentem egyesesen..ha nekem jön szétütöm..érzékelte mert kikerült.. ha a kedvesemnek ment volna kitépkedem a kiálló részeit és belehogyozok a koponyájába..

napi migráncs

#845920 Bendeguz Előzmény: #845919

tipikus germán hozzáállás, legyen meg a bizonyíték a feljelentéshez, biztosításhoz, a többit leszarják. persze épp fáj a kis szívecskéjük is, de ház ők akarták ezt a söpredéket. majd rájönnek. de konfrontálódni azt semmiképp se fognak

napi migráncs

#845919 Koffein Előzmény: #845917

a faxé nem adták át a kulcsot papírokkal együtt... fb lájvoznak meg sóhajtozgatnak... pfffőj :)

erőszak és túl gyors változás

#845914 Ibiza Előzmény: #845909

igen. vakáció után mindig volt bunyó mert mindenki erősödött..tanult pár "cselt" le kellett játszani...a bunyók tisztességesek voltak egy az egyben ment..nem 10en egy ellen.. és nem rugdosták a földön fekvőt.

Voltak galerik (60as 70es évek) néha rendőrök összefogdosták a tagokat és lenyiratták a hajukat nullás géppel.

Galerik néha belementek nehezebb témákba mert mindig lépni kellett előre.a korábbi az csak ismétlés..az alacsonyabb rendűek meg próbáltak felnőni... lányokat is körbevettek de nem tudok erőszakról..

erőszak és túl gyors változás

#845909 Koffein Előzmény: #845901

Volt bandázás, de kimerült fociba, néha verekedés oszt ennyi. Ha lányt bármelyikünk bántai mert volna a szüleink úgy megvertek volna, hogy ihaj...

erőszak

#845904 Fornit Előzmény: #845900

"Volt média, amely megemlítette azt is, hogy az elkövetők bolgár származásúak."

Cigányok. Mindent meg is magyaráz.

erőszak és túl gyors változás

#845901 TrendMan Előzmény: #845900

Bandázás a mi korunkban is volt, 10-14 között meg plane.

Az osztály bikája címért vívtak a fiatalok, emlékszem volt olyan, hogy egy fútőtesten próbálták szétütni egymás lábát és fejét.

Durva dolgok akkor is voltak.

Olyanra nem emlékszem, hogy lányokat bántott volna bárki.

Egyébként egy személy fejlettségi szintjét igen nehéz belőni.

Azt meg régóta tudjuk, hogy a túl gyors változás társadalmi anomáliákhoz vezet.

Túl sok bevándorló = Túl gyors változás

erőszak

#845900 Koffein

nem kicsit durva https://index.hu/kulfold/2019/07/10/nemet_gyerekko...

álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el, hogy mi 10-14 éves korunkba, mit is csináltunk? hanyatló nyugaton, meg mi a fene történik? 10-14évesek bandába verődve megerőszakolnak lányokat? hol van a szülői nevelés? minek a hatása? stb stb...