Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Hmmm.

#845347 Illuzio Előzmény: #845344

Azért mert, más a propaganda és más a valóság. Kell ennél több magyarázat, vagy példákat is szeretnél? Minden területen ezt csinálják.

Amelyik megágyazott a va…

#845327 Láma Előzmény: #845310

Amelyik megágyazott a vajda kaszinó bizniszének.Amelyik elkaszálta a sukorói kaszinót. Hogy most ne legyen konkurencia és kaphassák az adókedvezményeket a haveri kaszinók, mert ugye így csak olyanok vannak. Hogy lehetne most adókedvezménye a saját kaszinóknak, ha megépül a sukorói? hogy magyaráznák, hogy a sukorói kaszinóban kell online kassza, a többiben nem?

Hmmm.

#845326 Láma Előzmény: #845265

Ejj-ejj kis humor Harold. eddig azt írtam ami a probléma és ami nem tetszik. Ilyenkor az szokott következni, hogy egyetértek, mert.....Vagy nem értek egyet, mert....

" a kormányhivatalok köz…

#845325 Láma

" a kormányhivatalok köztisztviselőit is megemelt munkaidővel, de az alapszabadságok csökkenésével járó szolgálati jogviszonyba sorolták át. Ekkor 2500 dolgozó mondott fel."

http://www.atv.hu/belfold/20190626-az-osszeomlasho...

Miközben:

https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/eitopia-kere...

Semmi baj. Ájjá sorba napokig paraszt. A megspórolt pénzt meg elküldjük az Etióp Ortodox Tewahido egyháznak, meg építünk templomot Romániában, mert stadion már nem kell nekik több.

Hmmm.

#845263 Láma Előzmény: #845257

Én nem vagyok elégedetlen. Ezt tuti, hogy eqrták. Nem lesz semmilyen mérhető haszna. Az elégedetlenek azok lesznek, akiket kigolyóztak ebből. Azok lesznek többen.

Hmmm.

#845257 Koffein Előzmény: #845210

mindig az elégedetlenség, ez is több a semminél... sokan felveszik, mint ahogy az autóhitelt is...

ha kapnak, az a baj, ha nem kapnak, akkor az...

re

#845211 Spade Előzmény: #845172

Mondjuk a rangsor így korrekt

"A Szegedi Tudományegyetemet az 501-510., a Debreceni Egyetemet a 601-650., az Eötvös Loránd Tudományegyetemet és a Pécsi Tudományegyetemet a 651-700., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemet, valamint a Budapesti Corvinus Egyetemet pedig a 801-1000. helyre sorolták"


DE ez a rangsor olyanoknak való akik a bonobókkal vetekednek iq-ban. Csupán marketing értéke van nem véletlenül jönnek ki ilyenkor június mikor be kell csengetni a jövő évi horribilis tandíjakat. Kb annyit ér mint a hitelminősítők AAA banki osztályzata 2008-ban 1 nappal a csöd előtt.MERT ha valakinek van egy kis agya elgondolkozik hogy lehet az h a legjobb német az 55. a rangsorban míg az első 50-ben van 10 angol. A németek merdzsot,bömöst,ódit meg vw-t gyártanak meg minden mást haditechnológiától az űrkutatásig az angolok meg egy széklábat nem tudnak rendesen megcsinálni. Mégis mi a lófaszt taníthatnak azokon a csúcs angol egyetemeken ? Hogy nem a valódi minőséget az egészen biztos mert az a németeknél van szinte minden tudományágban. Szal aki elhiszi ezeket a rangsorokat illetve értékmérőnek tekinti az hülye.

kijött a legújabb egyete…

#845172 Bendeguz Előzmény: #845169

kijött a legújabb egyetemi világrangsor, BME, Corvinus 800-1000 között, a ceu-t meg nem találtam meg benne egyáltalán. miért? eddig állítólag top 100-as volt

Tudod a Jóisten nem mér …

#845166 Ibiza Előzmény: #845113

Tudod a Jóisten nem mér egyformán, így jártál. Bonyolult neked az élet.

Jelzőidet pedig tarts meg a werberi kampányodhoz az alattvaló létedhez...vagy ne nyafogj ha odacsörditek és lemakizlak.

Tudod mit? igazad van, töredelmesen bevallom "fentről kapom az ukázt" egyenesen a górétól. :)

Na látod. Tudsz te a tém…

#845113 Láma Előzmény: #845088

Na látod. Tudsz te a témáról is írni, csak noszogatni kell. Igaz még mindig mellébeszélsz azzal kapcsolatban is, de legalább már nem a netto fidesz propagandát nyomod. Van értelme a noszogatásnak. :)

":))) picimókus ebbe is belefeszültél.. ".. "van egy réteg aki generikusan alávaló" "
Naná, hogy befeszülök, mikor azt látom, hogy a saját szövegedet idézetként feltüntetve próbálod bizonyítani, hogy más mocskolódik. Csakhogy az a más soha nem írt ilyesmit. Ez így szimpla aljasság. De tökéletes a párhuzam a Soros beszéd fidesz általi propagandája és a te kis mocskolódásról szóló sztorid között. Büszkék lehettek mindketten magatokra. Te is és a vajdád is. Weber mi? Hmmm.

"Migráns..leírtam 200x"
Félreértettél. Nem hiányoltam a migránsozást. Bőven elég volt 200x. Csak figyelmeztettelek, hogy kifelejtetted a repertoárból. Pótoltad, nem lesz bünti. :)

"nem olvastam tőled semmit sorossal és a céjaival kapcsolatban.. nem olvastam a jobbiksimogatással kapcsolatban.. nem olvastam a pálfordulásokkal kapcsolatos véleményedet...mert vagy nincs nem lehet vagy köt a pártfegyelem.

Ne tőlem akarj a Sorosról olvasni, hanem a gazdád propagandája helyett az eredeti Soros beszédet olvasd el, amit a vajda úgy fordíttatott az agyhalottaknak, hogy be akar telepíteni milliószámra migránsokat az euba kötelezően minden országba. Köze nincs ahhoz amiről beszélt.
Nem köt a pártfegyelem. Karakteres véleményem van arról, ha valaki sorosista véresszájú liberálisból, sorosozó, vakhitű széljobbos keresztyénnyé "fejlődik". Arról is ha nem azt kell nézni amit mond, hanem amit tesz. Szerintem a pálfordulásokkal kapcsolatos véleményemet napi szinten olvashatod. Vagy ha nem írom szó szerint hogy a pálfordulásokkal kapcsolatos véleményemet olvashattad, akkor magadtól nem jössz rá?

Klíma: Ez még mindig nem arról szól, hogy mi lehetett a vétó oka.

"Csak a németek kapcsán.. atomáramot használnak de megnyugodnak nem az"
Nem attól nyugszik meg, hanem attól, hogy megkezdődött az átállás. Ez csak a birkák fejében történik úgy, hogy lekapcsoljuk az atomot és a fosszilist és abban a pillanatban felkapcsoljuk az alternatívot.

"Az alternatív energiatermelésről csak annyit..a hozzá tartozó akkumulátor gyártás környezetszennyező."
Minden környezetszennyező, bármit gyártasz. Egymáshoz viszonyíts, ne önmagában nézd. Atomerőmű gyártás, lebontás+atomhulladék kezelés vs. napelem. Fosszilis erőmű építés, lebontás+etetése vs. napelem. Atomhulladék kezelés máig nem megoldott. Nemcsak nálunk, hanem sehol. Elásás nem megoldás. És akkor jössz a napelem majdani ártalmatlanításával, ami 95%-ban üveg.

"A napelemek hatékonysága jó ha 10-15%."
Na és? A 100 % napenergia is 0% CO-val terheli a környezetet. Ha ebből bármennyit hasznosítasz az mindig 0% lesz. Elméleted szerint ne vegyünk vizet a helyi folyóból, mert csak a vízhozam töredékét használjuk és különben is, a vödör gyártása szennyezi a környezetet. Az atomerőmű ehhez képest olyan, mintha a tengerből szállítanád ide a vizet és sótlanítanád..

mondtam alapból igazad v…

#845112 Ibiza Előzmény: #845104

mondtam alapból igazad van.. mert lesz@rod mi van mögötte.. a lényeg az ingyenes energiából merítesz.. okosan kiszámolod oszt annyi..

nem kell érdekeljen mi van a hátérben.. rabszolgamunka.. gyerekmunka.. a ritkaföld fémek bányászata óriási lyukakat vájnak a földben.... akkukat ki lehet rakni az erdő szélére az önkori majd összeszedi..vagy nem.. valakik oldják meg.

ha 50% lenne a hatásfok kevesebb m2 is elég lenne a tetődre.. kevesebb infrasugarat vernél vissza..