Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Láma Előzmény: #845088

Na látod. Tudsz te a témáról is írni, csak noszogatni kell. Igaz még mindig mellébeszélsz azzal kapcsolatban is, de legalább már nem a netto fidesz propagandát nyomod. Van értelme a noszogatásnak. :)

":))) picimókus ebbe is belefeszültél.. ".. "van egy réteg aki generikusan alávaló" "
Naná, hogy befeszülök, mikor azt látom, hogy a saját szövegedet idézetként feltüntetve próbálod bizonyítani, hogy más mocskolódik. Csakhogy az a más soha nem írt ilyesmit. Ez így szimpla aljasság. De tökéletes a párhuzam a Soros beszéd fidesz általi propagandája és a te kis mocskolódásról szóló sztorid között. Büszkék lehettek mindketten magatokra. Te is és a vajdád is. Weber mi? Hmmm.

"Migráns..leírtam 200x"
Félreértettél. Nem hiányoltam a migránsozást. Bőven elég volt 200x. Csak figyelmeztettelek, hogy kifelejtetted a repertoárból. Pótoltad, nem lesz bünti. :)

"nem olvastam tőled semmit sorossal és a céjaival kapcsolatban.. nem olvastam a jobbiksimogatással kapcsolatban.. nem olvastam a pálfordulásokkal kapcsolatos véleményedet...mert vagy nincs nem lehet vagy köt a pártfegyelem.

Ne tőlem akarj a Sorosról olvasni, hanem a gazdád propagandája helyett az eredeti Soros beszédet olvasd el, amit a vajda úgy fordíttatott az agyhalottaknak, hogy be akar telepíteni milliószámra migránsokat az euba kötelezően minden országba. Köze nincs ahhoz amiről beszélt.
Nem köt a pártfegyelem. Karakteres véleményem van arról, ha valaki sorosista véresszájú liberálisból, sorosozó, vakhitű széljobbos keresztyénnyé "fejlődik". Arról is ha nem azt kell nézni amit mond, hanem amit tesz. Szerintem a pálfordulásokkal kapcsolatos véleményemet napi szinten olvashatod. Vagy ha nem írom szó szerint hogy a pálfordulásokkal kapcsolatos véleményemet olvashattad, akkor magadtól nem jössz rá?

Klíma: Ez még mindig nem arról szól, hogy mi lehetett a vétó oka.

"Csak a németek kapcsán.. atomáramot használnak de megnyugodnak nem az"
Nem attól nyugszik meg, hanem attól, hogy megkezdődött az átállás. Ez csak a birkák fejében történik úgy, hogy lekapcsoljuk az atomot és a fosszilist és abban a pillanatban felkapcsoljuk az alternatívot.

"Az alternatív energiatermelésről csak annyit..a hozzá tartozó akkumulátor gyártás környezetszennyező."
Minden környezetszennyező, bármit gyártasz. Egymáshoz viszonyíts, ne önmagában nézd. Atomerőmű gyártás, lebontás+atomhulladék kezelés vs. napelem. Fosszilis erőmű építés, lebontás+etetése vs. napelem. Atomhulladék kezelés máig nem megoldott. Nemcsak nálunk, hanem sehol. Elásás nem megoldás. És akkor jössz a napelem majdani ártalmatlanításával, ami 95%-ban üveg.

"A napelemek hatékonysága jó ha 10-15%."
Na és? A 100 % napenergia is 0% CO-val terheli a környezetet. Ha ebből bármennyit hasznosítasz az mindig 0% lesz. Elméleted szerint ne vegyünk vizet a helyi folyóból, mert csak a vízhozam töredékét használjuk és különben is, a vödör gyártása szennyezi a környezetet. Az atomerőmű ehhez képest olyan, mintha a tengerből szállítanád ide a vizet és sótlanítanád..