ki adta el? én csak ismeretlen embereket tudok a pf fórumról, ismerőst nem
ki adta el? én csak ismeretlen embereket tudok a pf fórumról, ismerőst nem
Passz. Csak annyit látok, h majdnem mindenki eladta...rajtunk kívül :)! Ez nekem elég pozitív jel jövö hétre
mit vártok következő hétre? a sok jó hírre esett egész héten. talán jön valami negatív és akkor 1200 fölé ugrik :D
Utólag is szerkesztheted a már elküldött hozzászólásodat
off topic, ezé sorry... ép tegnap kerül szóba külföldi terjeszkedés és most olvasom, hogy Triesztben magyar kikötő bázis létesül https://hvg.hu/gazdasag/20190621_Szijjarto_Trieszt...
Californiat akarom ott nagy Mellék a csajok és az óceán.........
én rántottára emlékszem, de olyan korán még be voltam állva, mint a gerely... neked jutott unicum is? :D
Milyen rántotta?? Nem szalámi volt, meg egy feles unicum?
Többen is emlegettétek, hogy a nagy dec közepi... vagy dec végi visszarántás. Hát egyik sem volt helyes , mert egészen pontosan január 3-án volt. Akkor tudtam volna intézni a számlanyitást bét-hez, de látván a +20%-ot, úgy voltam vele, h ott már azért sem :S
kellett ez, mint szar a zsebbe
vagy mint egy falat szar
:DDD
"Egyébként a Magyar Királyság hoz vásároljuk 2038ra Amerikát is"
Nem tejesen, folyosói pletyka szinten úgy hírlik, hogy csak Floridát, ahol a gazdag nyugger amcsik süttetik a seggüket, meg Nevada államot, ezt csakis vajna emlékére XDD
Jaja, türelmetlenek vagyunk. Hol van még az a 2-3 év? Most vagyunk itt, a holnap kérdéses :-P
Jól jönne, egy Herceg féle Buffett idézet, hogy megnyugtassa a kedélyeket :))
Szeretném hinni , h Jászai hátszél nélkül jó vezető legyen . De amit a Balatoni kempingekkel csinált az a lopás magasiskolaja
Tornán csecsen lógva ( és pénzével ) kozpenzzel kitomve kiderül mire képes.
Egyébként a Magyar Királyság hoz vásároljuk 2038ra Amerikát is.
"4ig károsultak sétánya"
egy poénból így lesz valóság XD
https://forum.portfolio.hu/topics/4ig-karosultak-kitomottek-bruhuhu-topicja/38420
köszi @bendeguz :))
Jászai az interjúban is ezt hangsúlyozta. Mindent ennek kell alávetni, erre mondtam, hogy ez akár az osztalék teljes elmaradását is eredményezheti az első 1-2-3 évben.
Egyszerű a képlet, terjeszkedni kell. Magyarország kis piac, menni kell külföldre, saját szolgáltatással, vagy cég felvásárlásokkal... az hogy hány céget tudnak felvásárolni külföldön, meg lesz-e akkora tőkéjük az egy más kérdés, vagy külföldön hány cégnek tudják eladni a szolgáltatásukat... ha így nézzük, akkor most extrém feltőkésítés van folyamatban, kormányzati megrendelésekből, s majd pár év múlva kiló áron megveszik pl az sap-t :-P
Álmodni lehet, a megvalósítás nehezebb...
vagy hasonló korrupt rendszerek és akkor mehet körbe a buli
Szerintem, ehhez 4ig szinten kőkemény külföldi melók kellenek.
Orbán azt mondta év elején, hogy nemzetközi magyar multikat akar látni, amik hazatalicskazzak a profitot, mintegy egyensúlyozva a külföldi cégek profitkilapatolasat. Ha ez a cél, akkor senki se lesz kitomve, atbaszva, hanem stabil, nyereséges, osztalékos cég lesz belőle. Szerinted?