Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

hbo max

#845863 Koffein

"Újabb versenytársat kap a Netflix 2020 elejétől az AT&Trészéről, amit HBO Max-ra keresztelt a vállalat. A streaming-szolgáltatás a már most is az AT&T által tulajdonolt HBO kínálatára fog alapozni, de emellett a Jóbarátok sorozat is kizárólagosan ott lesz majd elérhető, így lekerül a Netflixről."

Már egy ideje gondolkodom, hogy at&t -vel kéne bővíteni az oszti portfóliót... egy bajom volt vele, nagyon stabil :) ami nem baj, mert kevésbé égeti a zsét, csak beszállni jól árasítva közel lehetetlen... :)

űrhajós

#845830 Fornit

https://www.portfolio.hu/vallalatok/tozsdere-viszi...

"Tőzsdére vinné Richard Branson űrhajózási vállalatát, a Virgin Galacticet - írja a Wall Street Journal. Az IPO-ra valamikor az év vége felé kerülne sor. vállalat azért megy tőzsdére, mert összeolvad a Social Capital Hedosophiával, egy speciális, akvizíciós célokra felállított vállalattal, melyet Chamath Palihapitiya kockázati tőkés alapított. A kockázati tőkés társaságnak a kombinált cégben 49%-os tulajdonrésze lesz, az együttes vállalat 1,5 milliárd dollárt ér majd. Korábban a szaúdiak fektettek volna 1 milliárd dollárt a Virgin Galacticba és Branson műholdakkal foglalkozó cégébe, a Virgin Orbitba, az együttműködés azonban Dzsamal Haszodszi meggyilkolása miatt meghiúsult. Az SCP 800 millió dollárt fektet majd a Virgin Galacticba, illetve Palihapitiya még 100 millió dollárt tesz ehhez hozzá személyes vagyonából. A befektető a kombinált vállalat elnökévé lép majd elő. "

Ez a Social Capital közel 2 éve van a piacon, és a 9,8-10,5 ös sávban töltötte az egész időt.

Chewy

#845432 matgab Előzmény: #845056

érdekes részvények debütáltak az USA-ban:

Adaptive biotechnologies (+100% a tegnapi teljesítménye)

Bridgebio Pharma +62%

Csak szólok, mint az EPAM-nál vagy a beyond the meat-nél

Chewy

#845055 Fornit Előzmény: #845054

Akik jegyezték 22$-on azoknak nem, akik a hypeos nyitás után vettek már kevésbé.

Rendelni akartam egy pár nyakba akasztható mellet a mopszomnak, de nem is hallottak ilyesmiről. Nem is csodálom, hogy esik az árfolyam.

Kapcsolódó kép

Chewy

#844979 Fornit Előzmény: #844975

Ha árulnának erotikus kutyaruhákat is teljesen új piacot hódíthatnak meg.

(úgy nézem nem nyereségesek)

Tegnap különös dolog tör…

#844944 Fornit

Tegnap különös dolog történt, centre pontosan napi aljon vettem egy nagy pakk JPM-t. (Elmondhatom, hogy egy DJIA komponens esését én fogtam meg.) :)))

Persze most vágtam ki 109,9-en, nem 111,4-nél a délután, azért több mint a fele bennmaradt, jó szokás szerint. Ahogy az indexeket felrántották, úgy tolták ezt lefelé.