update:
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_94c62f1954c3d3b93bf7d3b3404b5a31.png
micsoda felfokozott hangulat van a pf fórumon... ilyen sok értékelést már rég kaptam, pláne ennyi negatívat. dolgoznak a klón nickek :D
ez az elemzés:
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_fa4b1c1d61b75f4011a841cf62906b34.png
Az az 1% tényleg nagyon durva,valószinűleg Matgab mondja jól.
(Bár én 95milliárd/1.5milliárdról tudok, persze az szinte mindegy.)
"Ami érdekes, hogy miből veszik meg. "
Miért, JG miből vette meg a részvényeit? :-)
Lesz megoldás a zseton előteremtésére, ez szinte technikai részletkérdés. Csak először adják a dologra az áldásukat a fritzek...
visszavonom, jobban utánanézve sokkal kiterjedtebb a sztori
muszáj voltam utána nézni, hogy mi ez a kisfaludy program :)
gondolom valami balaton környéki nevezetességek, kilátók, élményparkok stb lesznek bene...
Bmeg, app és web oldal 700 millió? Na ebből lesz hörgés rendesen....
Amúgy meg gondolom ez is referencia munka a nagyobb falatok előtt
+ 649 887 000 Ft https://bet.hu/newkibdata/128247511/4iG_20190619_K...
Nekem a tsys fekete ló. A jelentése alapján 100 mrd árbevétel mellett 1 mrd a nettó eredmény. Matgab szerint ügyes adózási trükkök és royalty eredménye, hogy ne legyen pofátlan extra profit. Na most ezek nélkül lenne jó látni, hogy mit tud felmutatni. Tippem 10-15 mrd. A ner vezetéssel ez felmehet 20 környékére és még az se fog pofátlanságnak tűnni. Szóval 200 mrd-ot adhat a kapitalizációhoz első körben, vagyis 3000 körüli árfolyam se kizárt. Hol a hiba a számításomban? :)
Ami érdekes, hogy miből veszik meg. Mnb kötvény 20 mrd benne lehet, saját további kötvény kibocsátás is szükséges lehet. Részvény kibocsátásban nem nagyon hiszek, max felkerekítik 100 millió darabra, az az még 6 mrd Ft.
Én is bízok benne, hogy csak porszívózásról van szó! Ha az, akkor profin csinálják a porszívós emberek :) ha nem, hanem tudatos ügyes kiszállók, akkor az nem lesz annyira szép .... Szerintetek a tsys - ha lesz persze - mennyire árazódott már be a mostani árfolyamba?
Rendben. Mit láttok bele ebbe a nagy forgalomba? Atrendezodes, porszívó, tömés?
még a nindzsás képe volt nem ez az autós akkor is a topikjában olyan trade-eket írt, amik nem létezhettek.
Na mindegy. Lezárom a témát, vissza a 4IG-re!
Meg a szalonnás rántotta klubban hallott tipp alapján újra vett, aztán onnantól úgy adta elő, mintha már 600 óta tartaná nagy guruként, közben meg mindannyian tudjuk, hogy azon az ominózus hétvégén már egy darabja se volt, az árfolyam meg 1800 környéken járt. Elhiszem neki, hogy vett 600-700 körül, de 1400 felé tuti eladta. Jó lehet feljebb, lényegtelen, örüljön a nyerőnek, de ezt a stílust egy ilyen kicsi közösségben nem lehet fenntartani lebukás nélkül. Egyébként jó gyerek lenne, nem rossz ő.
Azóta ilyen, amióta kimaradt az ugyribugri miatt 4ig nagy nyerőiből!
Abból gondolom, hogy túlpörgött, mert régen itt nem ilyen volt. bő fél éve figyelhető meg, hogy pörög, kapkod. Régen sokkal kiegyensúlyozottabb volt, fundamentálisan elemezte a papírokat és hosszúra vett, ha vett. Amit most művel, az más szakma, nem biztos, hogy az ő karakteréhez ez a kereskedés illik. Mondom úgy, hogy nem ismerem, az itt beszéltek, infók alapján tudom megítélni.
Meg rbbj emlékeim szerint plus500.on kereskedik, anno mintha azt mondta volna, hogy sokkal több a lehetőség short ügyileg... nem ismerem a progit, lehet hogy ott tudja shortolni? ...
Igen, folyamatosan hazudik, ferdit, vagy eleve baromságot ír és abszolút nem naprakész. Egyszerűen felfesti magára a celtablat, én meg lövök az ilyen barmokra. Lássák az újak is, miféle kamus arc