Minek vezetnék ki, ha innen lehet tömni osztival a baráti zsebeket?
Minek vezetnék ki, ha innen lehet tömni osztival a baráti zsebeket?
na meg is volt a +10%... Hát ennyire gyors nem szoktam pedig lenni.
40% innen egy kisebb köpet és 50 felett... lehet kivezetik oszt aszhatjuk a nagy osztit... :)
Szerintem csak a színjáték miatt csinálták! Egyre inkább beigazolni látom a baziNAGY osztalék elméletet!
Tőzsdei cég, furcsállom is, hogy nem tesznek közzé ilyen infót :)
Én már leírtam!
Henci 3500-nál mondta nekem, h 6000-nél is kell a vételi erő! Erre tessék! 1070!!!...2 split után :D:D:D!
Hülye vagy? Honnan lehetne tudni...?! Ez Magyarország baszki!
csökkentettem egy kicsit matgabos megérzés alapján. Szóval nemsokára jön a plusz 10%...
Ügyes...okosan átjátszották az akvik előtt JG-nek...így kétség sem férhet hozzá, h nincs kormányközeli kötődés!!! :)))
2k-ért sem adom :D:D!
“Azért fektettem a vállalatba, mert az informatika és digitalizáció a leginnovatívabb iparág, amely robbanásszerű fejlődés előtt áll Magyarországon, valamint az egész kelet-közép európai régióban. Ez maga a jövő, a gazdaság új dimenziója"- mondta a mai bejelentés kapcsán Jászai Gellért. "Munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy a 4iG a piac éllovasává váljon. Ennek érdekében olyan jelentős akvizíciókra készülünk, melyeknek köszönhetően a társaság még az idei évben a legnagyobb hazai tulajdonú informatikai vállalatcsoporttá alakulhat "
Legalább olcsóbban lehet venni hétfőn, azaz 5ször többet, mi ma :)
Mindenesetre az elkövetkező két hét érdekes lesz :)
köv hét split, majd kisebb cica harc, hogy merre menjen, kétely, öröm, sírás, rívás, hiszti, megnyugvás, minden lesz a palettáról :)
habár ahogy néztem lölö előre ívott a medve bőrére https://444.hu/2019/06/13/highway-to-ner-meszaros-... :)