annyira éreztem ezt is, meg előtte a veeva systemst... hát ez van, usa-ban mindig is jó voltam :D szerencsére a béten is jó most, egyelőre nagyobb a potenciál még mindig. mészi stock fesztivál :D
megnéztem a jelentését szépen fut fel az értékesítése. jót tett neki a hype.
Aki a "100-as szabály"-ra belevett, nem járt rosszul.
Beyond Meat: A zöld burger a jövő? |
Alig több mint egy hónapja van tőzsdén a Beyond Meat, az elmúlt időszak nagy IPO-jai közt szétnézve viszont meglehetősen sikeresnek lehet tekinteni a részvény eddigi életét, mivel a kibácsátási árhoz képest négyszereződött a papír. A növényi alapanyagokból készült „hús” jó sztorinak bizonyul eddig, és az első bevezetést követő negyedéves jelentés alapján jól fogynak a hamburgerek, amely a várakozáson felüli bevételeket hozott a konyhára. A hatás várhatóan az árfolyamban sem marad el, közel 25 százalékos pluszban nyithat a részvény. KBC |
1. napi záró 65,75, triplázni csak DiCaprio tudott.
Szerintem elvi okokból van sikere, illetve a technológia fejlődni fog, olcsóbban, nagyobb mennyiségben is elő tudják állítani. Pár év és kiderül, addig meg jön a konkurencia
Hiába fenntarthatatlan a hagyományos hústermelés, ha ez meg megfizethetetlen.
Egyébként ez a dili emlékeztet engem a szója dilire még korábbról.
ott bassza meg a kurva anyját, ez már triplázott, foreverben üldögélek 3 hónapja nulla mozgással...
BofA / Merill - Netural
Credit Suisse - Netural
Goldman - Netural
Jefferies - Hold
JPM - Overweight
W. Blair - Mkt perform
Sose értettem az IPO-kat, mi alapján jönnek ki az árak, emiatt sose néztem utána, hogy miként lehet benne részt venni. Amcsi részvények esetében ez hogy működik? Tudom, google a barátom, de örülnék ha röviden leírná, aki tudja :)
jó a reklámja dicaprio is beszállt ha minden igaz https://www.portfolio.hu/vallalatok/eppen-most-tep...
Háááát, ennyiért már nem vennék, nem tudom mit áraztak be, 19-21 sávban volt várható az ipo ár, lett 25 és onnan 142% up...
én nem bitos hogy enném. viszont faterék vágtak kakast egyszerűen félelmetes mennyivel jobb a húsa mint a boltinak.