Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

-- Patkányok! Patkányok! Galéria!!! - Köszönjük Főpolgármester úr! Köszönjük Fidesz!--

#842629 Ibiza Előzmény: #842628

főleg belső városrészben mászkálok gyalog 5-6-7-8-9 ker mert vagy gyalog megyek vagy metróval.

:) gyurcsótiból több van, meleg éjszakákon langzam spaciren

-- Patkányok! Patkányok! Galéria!!! - Köszönjük Főpolgármester úr! Köszönjük Fidesz!--

#842628 Koffein Előzmény: #842627

én szoktam látni, valószínűleg másfele mozgunk :)

már tavaly voltak jelei #827273 én meg nem lovagoltam rajta, mert leszarom, ha valakit zavar, majd szól a képviselőjének, hogy látta sorost és egyre többen vannak :D

#842627 Ibiza Előzmény: #842571

sokat mászkálok a városban egyet sem látok, pontosabban azok nem ilyenek :) kb 4éve amikor nagy szárazság volt akkor láttam többet.sztem dolgozik a ballibsi mémgyár.

-- Patkányok! Patkányok! Köszönjük Főpolgármester úr! Köszönjük Fidesz!--

#842532 Koffein Előzmény: #842531

soros+juncker visszatámadt, kitanított patkány seregeket küldenek a kormány megbuktatására... :))

köv felvonás címe: stop patkány // állítsuk meg soros és brüsszel patkányait XDD

Budapest AUTÓK nélkül? Puzsér és a Sétáló Budapest!

#833195 TrendMan Előzmény: #833084

Vajon mi történne a nagy, széles betoncsíkokkal?

Erre próbáltam célozni e…

#833193 TrendMan Előzmény: #833045

Erre próbáltam célozni egy másik topikban, amikor arról írtam, hogy ez a faék egyszerűségű nép-nemzeti propagandaállam képtelen bármilyen összetertt dolog (pl. oktatás, egészségügy, ipar, népességpolitika) megfelelő lemenedzselésére.

Azért ez már röhej. 2014…

#833045 walex Előzmény: #833039

Azért ez már röhej. 2014-re ígérték Tarlós és a Fidesz nyerése után 2010-ben.

2018 van és még mindig nincs.

Ez is jól mutatja, hogy mekkora bürokratikus, túlburjánzott, dilettáns p*cs az egész magyar állam, hogy még mindig a papírjegynél tartunk.

Puzsér

#829711 Koffein

asszem enyhén ledarálta a riportert ... még a végén (x+1év múlva) orbán kihívója lesz :-P