Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Magyar multi

#842165 Bendeguz Előzmény: #842161

vannak páran, akik ismerik, ha te is meg akarod verni, állj be a sorba :D

engem nem zavar, ő legalább elemez, alátámasztja a lebeszélését. a forgalom, öntések pedig túl vannak misztifikálva, pláne azzal, hogy neki tulajdonítjátok. azt meg ugye senki se gondolja, hogy 10mrd forint forgalmat generált a rallys napokban...

Magyar multi

#842161 matgab Előzmény: #842156

Mindenesetre valóban érdekes pomper beírása a pf-en 14:33-kor:
"Szabad tovabbra is varni a csodat, dehat a volumen hozza? az nem fog jonni."

4ig forgalma 9:00 és 14:35 között 117 millió (21,3m/ óra)
14:35 és 16:54 között alig 5 millió (2 milló/óra)...

Honnan tudja pompi 14:33-kor , hogy 2 percen belül visszaesik a forgalom 90%-kal a nap hátralévő részében??
(amihez persze mindjárt esést is vizionál??)

Lehet, hogy valójában pompiék tolták fel az árfolyamot 2000-ről 5000-ig, majd ők is borítottak ott és az egész 4IG forgalmának 90%-át azóta is ő és haveri köre tologatja?

Magyar multi

#842156 matgab Előzmény: #842152

nem értek a technikai elemzésekhez, főleg nem annyira , mint pompi... (:-) de ha ránézek a 4IG grafikonjára, akkor én azt látom, hogy február végén 2000-ről kitört, első körben felrántották 2800-ig, ott egy kis pihenő után extrém erősen felhőzták 5000-ig. Március közepétől teljesen extrém módon viselkedett a részvény kilépve felfele még az extrém emelkedő csatornából is.
Ennek a mozgásnak kellett egy egészséges korrekciója, ami 3100-ig vitte le a részvény árát. Ez még mindig azt jelentette, hogy alig 1 hónap alatt 50%-kal emelkedett a részvény árfolyama!
Azóta visszapattant 4350-ig, onnan visszaesett 3700-IG, onnan fel lett húzva 4700-ig, onnan visszaesett kb. 3900-ig.
Gyakorlatilag egy tökéletesen (elég meredeken) emelkedő csatornát rá lehet húzni, ahol a márc 15-24 közötti kiugrás volt az extremitás a nem normális időszak.
Most itt 4000 körül a csatorna alján vagyunk ismét, ahonnan ismét egy nagyobb emelkedéssel megtámadhatjuk a korábbi csúcsot is akár, főleg ha bejelentik végre a Tsys és alvállalkozói csoportjainak megvásárlását.
Ha ennek ellenére valaki pompi ősmagyar nyilaira hajazó grafikonjai hatására elad itt a bejelentések előtt, az vessen magára! Tessék örülni a még mindig alacsony árnak és bővítésre kihasználni -( Ahogy azt valószínűleg pompi is teszi szép csendesen)...
Persze jobb lett volna 5000-nél eladni és 3100-nál újra venni, de az ide oda ugrálóknak meg vagyok győződve, hogy kisebb nyeresége van a számláján, mint nekem aki eddig végig bővítettem 250 és 4970 között...

NEm szabad elveszni ezekben a perces-órás részletekben, nagyban messziről kell nézni a grafikont...

megjött a hír

#842099 Bendeguz Előzmény: #842098

mindenki szerint itt is jön lezülleszteni az árfolyamot... hát én továbbra se ezt a sztorit látom benne, meg Hercy se ezt tanította, szóval célár tizedelő split után 5100 :)

megjött a hír

#842097 Koffein

Ez a JG egy aranyember, lemond a konzum és opus pozijairól a 4ig kedvéért. Örülünk Vincent? Örülünk?

"Jászai Gellért lemondását a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 8.; Cg.: 01-10-044993) elnök-vezérigazgatói tisztségének betöltése következtében megnövekedett feladataival indokolta."

https://bet.hu/newkibdata/128195300/OPUS_Hird_JG_l...

https://bet.hu/newkibdata/128195276/rendkivuli_taj...

Ess eső, ess, holnap dél…

#842094 Koffein Előzmény: #842093

Ess eső, ess,
holnap délig ess,
tender szaporodjék,
forájdzsí bokrosodjék :DDD

azt nézem, hogy a forig,…

#842093 Koffein

azt nézem, hogy a forig, már reggel előrejelezte a délutáni esőt :o)))

BÉT tőke +++

#842092 picirigo Előzmény: #842089

Itt 4k környékén sincs para, de 5k fölött már a zsebemben érezném a nyugdíjba vonulásom dátumát! No akkor azért őszintébb lenne a mosolyom :)

BÉT tőke +++

#842087 Koffein Előzmény: #842086

várható volt. opust elkezdték venni, egy ideje látszik a fordulat, így a töke egy része átmegy oda...

BÉT tőke +++

#842081 matgab Előzmény: #842078

én bármit el tudok képzelni, de az elég logikátlan lenne sok szempontból.

Az még lehetne hogy technikailag az OPUS megveszi és továbbadja a 4IG-nek, de nem hiszem hogy ott marad. Ott ML-nek kisebb a részesedése mint a 4IG-ben és profilba sem illik.

Ráadásul most már egyre több és több helyről hallani, hogy a 4IG-sek a Tsystem-et és azok alvállalkozóit is meg akarják venni.

BÉT tőke +++

#842080 Koffein Előzmény: #842079

Ha így lenne, akkor kérdés, hogy milyen áron vásárolják ki a részvényeseket.