Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#84169 Kissherceg Előzmény: #84164

Látszik, hogy az autót magadnak építetted, kár érte :(( Lesz még neked S-ed ;)

Durva a felni, nem találtam volna ki, hogy ennyit ér.

#84168 _pda_ Előzmény: #84162

már mindent tudunk rólad :))

mit nem talál az ember a guglival :D

mondjuk a S merkedes utáán egy mondeo :S

#84166 Pityke35 Előzmény: #83973

Az a játszós G-m. A japánok kemény terepjáróba nem olyan jók és drága a tuning is, ill a G az G! :)

#84162 hosszhuszár Előzmény: #84152

Eladom, már 10 éves.

Rendszámot megtartom, jó lesz a következőre, és emlékbe.

kerekeket majdnem annyiért vetem, mint most a kocsi ára, osztva 4-el.......

Előzékenységből lett az asszonyé az 1-es, akkoriban ő intézte a gyártást, én voltam az értékesítés vezető:))

A cég neve jj by original VOLT, igaz, még mindíg az, csak már egy kicsit kopottas........

#84160 Láma Előzmény: #84075

hmm, Egyetértünk. Én sem vitattam, hogy 4,2 a király, A 2,7 turbo mégiscsak kevesebb cirka 60 lóval. :) Amit én írtam arról szólt, hogy Ricsi 200 ló fölötti kritériumának megfelel már a 2,2 is a maga 230 pacijával, és a 4,2-höz képest jóárasított fenntartási költségeivel. :)

"Ha turbó, nem szuperál jól, márpedig ebben a korban benne van a pakliban, sehol sincsenek....."

Ez teccik. Lehet rá válaszolni, hogy ebben a korban a nyóc henger közül már lehet, hogy egy-kettő nem megy, mert ez is benne a pakliban.:)

Volt rá példa. :)

Ismerős vett 5 hengeres benzines Volvót.(tanár) Használta már néhány hónapja, mikor először láttam az autót. Kérdeztem tőle: nem zavarja, hogy nem megy egy henger? Hogy-hogy nem megy? Az autó erős, gyors, ilyen volt amikor megvette, nem változott semmit.

Kompresszió mérés, három henger tökéletes, egy hengerben 8, egy hengerben pedig 4 volt a kompresszió. :)

#84158 Láma Előzmény: #84068

:) Három telet én is végigmotoroztam suhancként. Éjszakai ónoseső után hajnalban úgy mentem az oskolába,a 250-es MZ-vel, hogy álltam a motor fölött, és húzattam magam, miközben a gyalogosok a kerítésbe kapaszkodva totyogtak. Közben még autót is megelőztem. Nóóórmális? Nem kívánom vissza. Ha 20 évesen nem váltok autóra már lehet nem élnék. Most, kicsivel az ötven előtt kezd mocorogni újra a kisördög, hogy kellene venni valamilyen kétkerekűt, benne egy nagy ménessel. Szigorúan nyári napsütéses élvezkedés céljából.:)

#84152 Kissherceg Előzmény: #84143

eladod a mercidet, ami a mindened? :S

Rendszámot nem akarod megtartani? Kerekek pedig mit tudnak, hogy megtartod? Asszonyé az egyes rendszám? :))

Nagyon szép még mindig belül is, kár érte... :(

#84075 hosszhuszár Előzmény: #84014

hmm, nekem volt 4.2-es s6-os audim, én a 2.7-turbókat mindíg megvertem.....

Ha turbó, nem szuperál jól, márpedig ebben a korban benne van a pakliban, sehol sincsenek.....

Mndjuk az én s6-os audim, valami spéci darab volt, a genfi szalonon volt kiállítva, mikor bemutatták....

Én itthon vettem jóvak utána.

s500 cupe sehol sem volt.....

#84065 Waszeitung Előzmény: #84056

Ha a pénz nem számít semmi nem drága,de minek tuningolni egy GT2-GT3 at?

Amikor egy versenykörön már csak az autó a stopper ellensége akkor jöhet a további javítás,de sztem ebben az országban itt a fórumról ez kevés embert fenyeget :D

Jóéjt mára,városomban vannak elvetemült Bmwsek,akármilyen bajorra ráraknak egy kamionturbót működőképesre :D

Ozzy,ajánlom figyelmedbe:

http://belsoseg.blog.hu/2009/05/26/wankel_de_meddig