Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#84162 hosszhuszár Előzmény: #84152

Eladom, már 10 éves.

Rendszámot megtartom, jó lesz a következőre, és emlékbe.

kerekeket majdnem annyiért vetem, mint most a kocsi ára, osztva 4-el.......

Előzékenységből lett az asszonyé az 1-es, akkoriban ő intézte a gyártást, én voltam az értékesítés vezető:))

A cég neve jj by original VOLT, igaz, még mindíg az, csak már egy kicsit kopottas........

#84160 Láma Előzmény: #84075

hmm, Egyetértünk. Én sem vitattam, hogy 4,2 a király, A 2,7 turbo mégiscsak kevesebb cirka 60 lóval. :) Amit én írtam arról szólt, hogy Ricsi 200 ló fölötti kritériumának megfelel már a 2,2 is a maga 230 pacijával, és a 4,2-höz képest jóárasított fenntartási költségeivel. :)

"Ha turbó, nem szuperál jól, márpedig ebben a korban benne van a pakliban, sehol sincsenek....."

Ez teccik. Lehet rá válaszolni, hogy ebben a korban a nyóc henger közül már lehet, hogy egy-kettő nem megy, mert ez is benne a pakliban.:)

Volt rá példa. :)

Ismerős vett 5 hengeres benzines Volvót.(tanár) Használta már néhány hónapja, mikor először láttam az autót. Kérdeztem tőle: nem zavarja, hogy nem megy egy henger? Hogy-hogy nem megy? Az autó erős, gyors, ilyen volt amikor megvette, nem változott semmit.

Kompresszió mérés, három henger tökéletes, egy hengerben 8, egy hengerben pedig 4 volt a kompresszió. :)

#84158 Láma Előzmény: #84068

:) Három telet én is végigmotoroztam suhancként. Éjszakai ónoseső után hajnalban úgy mentem az oskolába,a 250-es MZ-vel, hogy álltam a motor fölött, és húzattam magam, miközben a gyalogosok a kerítésbe kapaszkodva totyogtak. Közben még autót is megelőztem. Nóóórmális? Nem kívánom vissza. Ha 20 évesen nem váltok autóra már lehet nem élnék. Most, kicsivel az ötven előtt kezd mocorogni újra a kisördög, hogy kellene venni valamilyen kétkerekűt, benne egy nagy ménessel. Szigorúan nyári napsütéses élvezkedés céljából.:)

#84152 Kissherceg Előzmény: #84143

eladod a mercidet, ami a mindened? :S

Rendszámot nem akarod megtartani? Kerekek pedig mit tudnak, hogy megtartod? Asszonyé az egyes rendszám? :))

Nagyon szép még mindig belül is, kár érte... :(

#84075 hosszhuszár Előzmény: #84014

hmm, nekem volt 4.2-es s6-os audim, én a 2.7-turbókat mindíg megvertem.....

Ha turbó, nem szuperál jól, márpedig ebben a korban benne van a pakliban, sehol sincsenek.....

Mndjuk az én s6-os audim, valami spéci darab volt, a genfi szalonon volt kiállítva, mikor bemutatták....

Én itthon vettem jóvak utána.

s500 cupe sehol sem volt.....

#84065 Waszeitung Előzmény: #84056

Ha a pénz nem számít semmi nem drága,de minek tuningolni egy GT2-GT3 at?

Amikor egy versenykörön már csak az autó a stopper ellensége akkor jöhet a további javítás,de sztem ebben az országban itt a fórumról ez kevés embert fenyeget :D

Jóéjt mára,városomban vannak elvetemült Bmwsek,akármilyen bajorra ráraknak egy kamionturbót működőképesre :D

Ozzy,ajánlom figyelmedbe:

http://belsoseg.blog.hu/2009/05/26/wankel_de_meddig

#84062 Ozzy_ Előzmény: #84061

nem rossz az.

Sokat eszik, de megy, mint barom.

meg oda kell figyelni rá.

Ha karban van tartva akkor örök életű. A hozzá nem értőknél adja meg magát idő előtt.

#84056 Ozzy_ Előzmény: #84053

porschék agyon szét tuningolhatóak, ha a pénz nem számít.

911-es meg egy jó motor tuning műhely aztán hali. Csak ne hajtsd sokáig egyszerre =)

#84053 Waszeitung Előzmény: #83976

Ellentmondásos a dolog,itt a fenntartás a sok pénz ha tényleg nyomod akkor az kerül sokba és az állásidő,élményautóként csak hátsó vagy összkerék jöhet szóba,elsősorban (szívómotor,hátsókerék)pl BMW azt már úgyis ismered,aztán jöhet pénznyelőként az összkerék,turbo (Subaru,Audi),de aut.váltó megbocsájthatatlan....

Viszont a régi jól bevált recept:egyszerű,sokat próbált technika,kis kaszni,erős motor,márkafüggetlenként megint csak bajorék,esetleg MB ék maradnak,bármennyire szívesen ajánlanék japó vasat!

#84038 Ozzy_ Előzmény: #84034

A celica az tényleg vadállat. Ha nem hiszed próbáld ki.

Japók azért sok jó gépet gyártanak.

Ha fogyasztás nem számít, akkor a mazda Wankell gépei elég ütősek.