Jó ez a fórum. A fontos dolgok privátban mennek ,,,
fogjuk fel úgy az elmúlt 3 napot, hogy legalább lehetett óvatosan bővíteni a pakkot...
Most már nem csak a nagyi járókerete van benne, hanem az unokák 150 év múlva használandó járókeretei is...
Csak baxa meg, hogy sem a KBC-nél, sem a NYESZ számlákon nem lehet tLongokat nyitni...
és azért én is óvatos duhaj voltam... Na mindegy, menjen fel 10.000-ig és ott majd számot vetek májusban! :-)
Ejj, kár érte, ez nagyon korai volt, aszondom. :-/ Még most fog begyorsulni.
Persze gratula is egyben. :-)
Utolsó bővítés utolsó számlán is, 3660-on.
Ennyi. Kertészkedés, nyári kerék csere, biciklizés következik.
Na, úgy tűnik, vége a diliháznak, meg is ejtettem a bővítésemet, bár kicsit magasan, 3500 és 3560-on.
De ez úgyis mindegy lesz 20 ezernél. :-D
Lehet kezdeni kapkodva visszavenni az eldobáltakat...
:-D Tényleg agybaj, amit művelnek.
3300-on eladtam egy adaggal, átkötés miatt.
Még ma visszaveszem, de várok, mert ezek a kretének lehet, hogy még lejjebb nyomják.
kikapcsoltam a webbrokit... agyfaszt kapok, amit csinálnak :D
Olvastam a pf-on egy olyan érvelést, h nem lehet ennyire hülye a nagy tulajok egyike sem, h ráönti a nagyobb pakkot a piacra és kinyírja az árfolyamot és egyben a saját vagyoni pozícióit is amortizálja.
Sztem ez hibás érvelés az 5%-os valós közkéz mellett, figyelemmel arra, h osztalék részvény a cél
Most vajon miért is kellett 3440-ről ráborítani mint egy őstulok, amikor végre elkezdett felállni? Ha várt volna egy órát, sokkal magasabban eladhatott volna.
Vagy nem az volt az érdeke?
Bocs, úgy értettem, h IT piaci cég. Ez igazándiból egy hi-tech telko meló, nekem kicsit dotcom lufi szerű