Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Durva a mai pf forum. Jö…

#841288 Bendeguz Előzmény: #841281

Durva a mai pf forum. Jöttek újak is szép számmal. Itt mindenki tartja? Herci a legjobb, örül a napsütésnek :)

ezt a 163k-t honnan vesz…

#841277 matgab Előzmény: #841269

ezt a 163k-t honnan veszed?

3 esetet tudok elképzelni:

1) Át akarták játszani baráti kezekbe (de akkor ezt miért nem tették meg még alacsonyabb árfolyamon 2k-nál?)

2) Meg akarták nyírni a népet és az öntés után vissza fogják tudni venni a kellő papír mennyiséget vagy akár többet is. A tegnapi mini ráöntéssel esetleg a piacot tesztelték csak. (2b) Valaki előre tudta, hogy a Fideszt ki fogják zárni és ezt a kiszórást a hír előtt megjátszották. Innen még egy kis pánik és visszaveszik)

3) Tényleg itt a vége kezdenék ránk önteni a papírt és innentől jön az OPUS Konzum pálya. (Bár nem szokták egyből lezárni, Konzumnál is legalább még kétszer visszament a csúcsig és ezt nem is ennyire idiótán erőszakos módon toltam volna rá a piacra).

Azt az egyet nem tudom elképzelni, hogy valakinek volt néhány százezer részvénye és ennyire idióta módon akart volna megszabadulni a papírjaitól.

Legvalószínűbbnek a 2) verziót látom.

Bocs, nekem a cc az emai…

#841274 Bendeguz Előzmény: #841271

Bocs, nekem a cc az emailhez kapcsolódik... Gondolod a lebeszelo bagázs miatt álltak ott ennyien?

ennyien álltak eladóin..…

#841271 Koffein Előzmény: #841270

ennyien álltak eladóin... cc = call center, tudod nénik/bácsik, akik rábeszélnek valami más termékre :))

a cc jól végezte a dolgá…

#841269 Koffein

a cc jól végezte a dolgát 163k-t csak sikerült összegereblyézni :-P

le kell menni buddhába :…

#841268 Koffein Előzmény: #841266

le kell menni buddhába :D

ha 99%os sdrl bukót kiültem, 30-50%os korrekció lófasz ahhoz képest :))

ki kellene kapni az egés…

#841265 matgab Előzmény: #841264

ki kellene kapni az egészet a francba, jó nagyot nézne valaki...

azért ehhez kellenek ide…

#841263 matgab Előzmény: #841262

azért ehhez kellenek idegek... Felfele is nehéz (tartani) de lefele még nehezebb megélni...

Bacca meg, várhatott volna ez a tetű még 2 napot ezzel az öntéssel...

Lehet , hogy holnap is limitre teszik...

Nem pánikolás miatt kérd…

#841259 Koffein Előzmény: #841243

Nem pánikolás miatt kérdeztem :) Az én értelmezésemben, ez pozitív megerősítés, hogy gyűjtés van, csak rásegítenek call centerrel. Adtak egy listát Marcsikának, hogy itt van x db 4ig ügyfél hívd, beszéld le, ajánlj mást, ha bizonytalan, délután megy a visszacsöri, vagy mit tom én... :)

Halkan jegyzem meg, amikor bezártam a netbrokit közel 50e eladó volt 4240en, most már 4380-on megy a kereskedés. Beszédes, és nem negatív értelemben :)

Csak limitről 250misivel…

#841258 picirigo Előzmény: #841255

Csak limitről 250misivel rántotta ki, vissza még pár száz darabokkal. Jelen pillanatban nagyon érdekes, mert se vevő sem eladó nincs

az mondjuk nem kifjezett…

#841255 matgab Előzmény: #841254

az mondjuk nem kifjezetten tetszik, hogy ahányszor megindulna felfele mindig lebasszák a limitig.

Engem is hívtak anno...E…

#841254 matgab Előzmény: #841243

Engem is hívtak anno...

Egyszer a CIG-et ajánlották jegyzésre, de akkor már előtte egyszer hívtak már de nem emlékszem mi miatt.

Aztán arra emlékszem, hogy hívtak hogy vegyek Seadrill-t ami akkor 40USD volt.

Aztán még hívtak egy két hasonló jó befektetés miatt aztán mondtam, hogy ha kell valami akkor szólok...

Aztán kérdeztem , hogy Alibaba jegyzésben tudnak-e segíteni- de abban nem tudtak...

Szóval ilyenek ezek a hívogatók...

Én a következő IPO-kra g…

#841252 Kissherceg Előzmény: #841251

Én a következő IPO-kra gondolok, hogy milyen állami cégek jönnek a tőzsdére. Nagyon sok jelölt van, BÉT hihetetlenül fel lesz futtatva szvsz. Aztán be terelik majd a többi céget is szépen alaposan és egyre nagyobb súlyunk lesz az indexekben.