akkor még ráérek, de jó érzés volt leírni...:-)
azért ahogy nézem, folyamatosan adogatják, nincs olyan, mint anno opusba, meg cigbe, hogy limit és több 10-100e-es tételek álltak bent...
Gyors fejszámolással, ha elhagytad a 900e db-ot, akkor készítheted is a pennát az űrlap kitöltéséhez :))
Egyébként teszek rá egy kissebb összeget, hogy az MKB bank fog ide bekerulni bagóért, erre a nagy bennfentes rally. Végén kiderül, hogy nem IT céget, hanem az új OTP-t vettük meg. Célár 100k ;)
úgy látom , hogy jól láttam....
Gyorsul az emelkedés. Azt gondolom, hogy ez még a következő két hétben így marad.
A piac mindig arra megy, amerre a legkevésbé számítanak rá a befektetők.
Ha valaki megsúgta volna nekem decemberben, hogy tavaszra nem az álomnak tűnő 3000-et, hanem az 5000-et érjük el (sőt ha így megy tovább, akkor tavasz végéig a 10.000-et) akkor kiröhögtem volna...
Ma még tudtam egy pár darabbal növelni a kitettségemet, de sajnos már nem sokkal...
T+2 nap múlva lehet, hogy még az eladott Unicredit részvényeimből is 4IG-t fogok venni Tlonggal 6000-nél? Nem tudjátok hány %-nál kell lejelenteni a BÉT-nek a tulajdoni hányadot?? Nehogy itt a végén kinyomjanak rám egy többszázezer forintos bírságot! :-))
Hát igen, én is nézem a tavalyi, tavalyelőtti portfolióimat... Ha akkor veszek egy kis 4IG-t még, akkor ma nekem is 500.000 részényem lenne, mint egyeseknek...
Mostanra érett be a csere, egy oszti papír ki, és tovább bővült a forig, és mindezt limiten... remélem nem fordul a trend :) hogy mié nem tavaly vagy még év elején január magasságában likvidáltam mindent oszt ülök bele áááááh :)
Mostantól vehetnek a fideszes családok? Vagy honnan ez az erő? 100 ezernél eladom bármi is lesz :)
Módosítottam max-ra a megbízásom.
Hopp...Most megkaptam a nyakamba a 3-szoros tőkeáttétellel a Tlongom... Na most meg ezen kezdhetek el izgulni...
na bassza meg. Lezártam a Tlongom. Vettem helyette normál mennyiséget.
Elkezdett felmenni az árfolyam. Mondom bazzeg a 2019 TBSZ-en kezdek el Tlongozni, mert ott be lehet tolni pótfedezetet...
Gyorsan eladtam a tbsz 2019-es számlán a meglévő részvénymennyiséget, be akartam vinni a Tlongot, erre nem teljesül. Mondom mi a fene, az előbb még ott volt 10e eladó...
Kirántották, aukció...
Viszem be módosítani a Tlong megbízást, aukció megszűnik és bazzeg kirántották limitre..
F@szom... Nem lehet így kereskedni!
:-) És kész, délben már megvan a limit. Mint a mesében.
jajjjj :D