Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

https://hirlevel.egov.hu…

#840881 banyaiz Előzmény: #840878

https://hirlevel.egov.hu/2019/02/25/elesitette-nyi...

Ez a fejlesztés megy de ez elvileg folyamatos az összes banknál , és folyamatos munkát ad.

Tavaly nyáron volt ez az átállás vagy annak egy nagy lépése ami után volt egy kis kavarodás. Egy darabig nem lehetett elérni a számlatörténeteket az átállás előtti időre pl . De nálam ez csak pár napig tartott és utána semmi gubancot én nem éreztem ügyfélként. Háttérben mi ment azt persze nem tudom. :)

...

Nem semmi ez a papír. Lassan a 10 -edelés előtti árfolyamon van . Nem hiszem, hogy láttam valaha olyat egy papír névértékét tizedelték és pár hónapra rá elérte a tizedelés előtti árfolyamot. Lőrinc megint beállít egy világrekordot ezzel. :) Hihetetlen, múltkor mondod nincs negatív vélemény írtam egyet azóta kb duplázódott vagy hasonló. :)

Lehet ez jó hír is , meg…

#840878 matgab Előzmény: #840874

Lehet ez jó hír is , meg rossz hír is...

Hetényi Márk: gyakorlatilag banki tapasztalat nélkül ült be az MKB igazgatóságába és azt gondolták róla, hogy a korábbi informatikai rendszert hipp hopp lecseréleik és kirúgnak egy csomó embert.

A csere annyira állítólag nem jött be és a kirúgott emberek egy része visszaperelte a bankot munkaügyi perekben, amiket mostanában meg is nyeregetnek másod fokon is.

Szóval nekem az volt az érzésem, hogy ő azért volt, gondolom azon dolgozott, hogy hogyan lehetne az MKB-nak egy működőképes banki szoftvert csinálni (mert a jelenlegi állítólag nem igazán működik az elvárásoknak megfelelően).

Az ő távozásával azt gondolom, hogy ez az irány kérdésessé vált. Vagy rájöttek, hogy nincs szükség rá az igazgatóságban ahhoz, hogy együtt tudjanak működni.

Ezt csak ők tudhatják. L…

#840875 Koffein Előzmény: #840874

Ezt csak ők tudhatják. Lehet elvégezte a rá szánt melót... vagy elkezdett magán akciózni oszt idő előtt megállították... az is lehet, hogy más szerepet szánnak neki... fene tudja, hogy megy a mészi birodalomba az ilyesmi.. :)

Stromann... A nagy kérdé…

#840874 Bendeguz Előzmény: #840873

Stromann...

A nagy kérdés, hogy Márk miért lett kirakva? Mkb miatt gondoltuk sokan, hogy lesz valami szerepe. Valaki? Ötlet?

Ez egy helyes meglátásom…

#840862 matgab Előzmény: #840729

Ez egy helyes meglátásom volt úgy látszik...

"matgab

szerintem most nem fog esni márc végéig. Egyrészt húzzák a spekik, húzni fogja talán egy két alap vásárlása.

Én várok még egy pánik vételekkel támogatott emelkedést (extrém szerencsés esetben akár egy egy vagy több limites nap felfele).

Az első korrekció szerintem talán áprilisban lehet -kivéve ha addig bejönnének a hírek közbeszerzésekről, MKB-ról...

Ha azok bejönnek , akkor meg mehetünk 5-7k-ig is lendületből..."

Hihetetlen, ami megy. La…

#840861 walex

Hihetetlen, ami megy. Lassan nincs eladó részvény.

pedig bözsike néni most …

#840860 Koffein Előzmény: #840859

pedig bözsike néni most tolt be egy zacskónyi pénzt, hogy kikaphassák 3700ig :-P

Ennek az ellenzéki marha…

#840859 matgab Előzmény: #840837

Ennek az ellenzéki marhaságnak csak a legfélrevezethetőbb emberek dőlnek be. Tartsuk meg a fórum nívóját...

4IG

#840853 Koffein Előzmény: #840848

nemsokára csak 4oca marad... ahol hosszabb távon több oszti jön, oda fogják pergetni a mosatlant... mindegyikbe megvan a helye, választásokra kitudja milyen magaslatokba fognak lenni...

Ha átfolyatnak bármit is…

#840847 Koffein Előzmény: #840837

Ha átfolyatnak bármit is, azt a 4kocán keresztül fogják megtenni :)