Pénteken eladtam 2800-on, az összeset, mert volt olyan napom, hogy a fél éves nettó keresetemmel volt egyenlő, és azt hittem, hogy lesz némi korrekció! Vagy egyenesen 10k-ig megy?
Pénteken eladtam 2800-on, az összeset, mert volt olyan napom, hogy a fél éves nettó keresetemmel volt egyenlő, és azt hittem, hogy lesz némi korrekció! Vagy egyenesen 10k-ig megy?
Arról ma még nem is értekeztünk, h ha így haladunk lassan egy újabb split közelébe érünk! Tehát valamit kellene a cégnek büffenteni...nem???
Jogos! :)
Azért az a tlong nem volt jó húzás, egyből megrekedt az emelkedés.
A fák nem nőnek az égig. Kíváncsi leszek, hogy honnan indul a fosató program, ami az utóbbi heteket nézve 2100 és 3240 között lényegében elmaradt, pedig lett volna rá igény, még vettem volna mellé 2300-2500 körül. :)
vettem, ilyenkor annak örülj, hogy nem lefele van limit! :-)
Mégsem lesz meg ma a limit?
Ejjj, pedig ahhoz képest már nem sok kellene, kb. 40k.
stresszoldónak itt egy kvíz kedvenc Lőrincünkről. nekem 23/30 :)
Volt egy kicsi.
Limitig fing tételek vannak. A 3420 simán meglesz szerintem.
Semmi nagyobb, kedélyhűtő öntés nincs. Hihetetlen, ha azt nézem, mi volt kb. 2200-ig.
Továbbra is tátom a szám. Semmi öntés, fosatás, csak megy, megy és megy...
várj, én még akartam venni egy pár ezret...
a következő 2 hétben nagyon csodálkoznék, ha lenne 2%-nál nagyobb esés...
vegyek még vagy ne vegyek még (mármint a mostani árfolyamon...)
hát de én speki vagyok (vagy befektető??)...
Na mindegy, szép ez ilyekor hogy elmegy az ember ebédelni és mire megjön, addigra nő a vagyonom egy pár havi fizummal...:-) (szarul keresek jeligére)
Erről a 80-s célárfolyamról egyelőre ne beszéljünk a pf-en... Addig még sokat akarok vásárolni! :-)
nekem is hasonló számok jöttek ki.
És a durva az, hogy az a gyanús , ami nem gyanús. Itt meg semmi trükk, csak szép lassan/gyorsan emelkedik az árfolyam...
Amúgy egy kockázatra felfigyeltem:
tLongot veszélyes régi TBSZ számlán csinálni, mert 20% esésnél margin call van. És akkor ha nem tudsz betenni még pénzt, akkor likvidálnak. De mivel előző évi TBSZ-re jogszabály szerint nem tudsz betenni, ezért törvény szerint likvidálniuk kell.