Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Bekerült

#840607 matgab Előzmény: #840606

egy kicsit azt sajnálom , hogy anno ami volt Takarék jelzálogbankban (ami kétszer annyi volt, mint a 4IG-ből, az nem 4IG-ben volt...

Így csak valamikor 1700-1800 között raktam át, amikor a Takarék épp egyszer kitört...

Ott szarakodtam 5%-ért, miközben a 4IG addigra már ötszörözött..

Bekerült

#840600 matgab Előzmény: #840591

Hejj, bezzeg, amikor tavaly még azt írta madrid, hogy ez a részvény soha nem lesz 3000... Pedig az még a tizedelés előtt volt...:-))

3000Besz@rás.Réstöltés n…

#840597 walex

3000

Besz@rás.

Réstöltés nem lesz?!

Bekerült

#840584 Bendeguz Előzmény: #840564

senki se linkelje be a profitline-t ide többet, ne csináljunk nekik több publicitást. a mai 3 soros elemzésben leírja, hogy a 4ig árfolyama a kínai inflációs adat alapján fog mozogni. bmeg.... :D

Bekerült

#840564 walex Előzmény: #840558

Tartották 2000 körül, mint anno 3500 magasságában, amikor kiderült, hogy Lölö beszállt. Ment a porszívó.

Sanszos, hogy ezért nincs már hinta, nem akarják lenyomni FTSE, BUX indexbe kerülés előtt. Kérdés, hogy innen meddig engedik még fel?

Splitet én min. 3-4 ezres árfolyamnál csinálnék. 300-400 Ft nem tűnne drágának, onnan még lehetne hírekkel megtámogatva tovább menni.

Fél szemmel Opust is érdemes lesz figyelni. Egyesülés után szvsz az is indulni fog.

Bekerült

#840558 Bendeguz Előzmény: #840554

Mekkora értéket jelent ez? Vásárolhattak előre? Ez indokolhatta a 2000-2800 rallyt. Nyilván a benfennteseknek...

Mi lesz így, hogy nem ak…

#840556 walex Előzmény: #840553

Mi lesz így, hogy nem akar hintázni? Direkt eladtam egy rakás PMÁK-ot, hogy ide betoljam azt is, de ilyen áron ekkora menet után inkább kivárok. Ha meg nem megy le egy combosabbat rövid időre, akkor így jártam, a meglévő pakk is jól néz ki most. Ne legyünk telhetetlenek. :)

HA beszáll, nem kötelező…

#840553 Bendeguz Előzmény: #840551

HA beszáll, nem kötelező neki. HA meg eddig is nekik vette valaki, akkor már nem vesznek újabb részvényeket. Na de ki tudja mi van... :D

2860 a vége.Hát, ez nem …

#840551 walex

2860 a vége.

Hát, ez nem akar hintázni valamiért.

FTSE 1 hét múlva beszáll a buliba.

a kérelemnek publikusnak…

#840545 Bendeguz Előzmény: #840544

a kérelemnek publikusnak kell lenni?

én a helyükben még nem kérném, ha fújni akarom. ahhoz a 20%-os kilengés jobban dukál

rice2 utánanézett a pf-e…

#840544 Koffein Előzmény: #840541

rice2 utánanézett a pf-en, csak jól gondoltam, hogy kérelmezni kell és nem csak úgy pakolgatják ide oda...

"A Standard vagy T kategóriából Prémium kategóriába való fellépés a kibocsátó kérelmére történhet. A BÉT ez esetben is a kettős kritériumrendszert használja: az átlépés feltétele ugyanis az, hogy a kibocsátó a kérelem benyújtása előtti minimum két teljes féléves felülvizsgálati időszakban teljesítse a felülvizsgálati kritériumokat, vagyis az 5 milliárd forintos átlagos kapitalizációt és a 90%-os forgalomgyakoriságot"

7 oldal 2a pont https://bet.hu/pfile/file?path=/site/Magyar/Dokume...

Jaaah értem, azt hittem,…

#840541 Koffein Előzmény: #840540

Jaaah értem, azt hittem, hogy külön kérvényezniük kell, hogy Prémiumba akarnak kerülni. Hisz abból indultam ki, hogy a prémiumba is vannak olyan cégek, hogy egy egy standard kategóriás cég simán üti napi forgalomba... meg ilyen közleményt nem olvastam, hogy kérvényezték volna... de ha a bét akciózhat és átsorolhatja, akkor okés, így tiszta...