Aki akart, tudott róla, neres, vagy csak jó barátai vannak, mint herci, az már vett. Minek innentől lent tartani? Reális ára, ha osztalék lesz, 10-20k között 2020 tavaszig. Aztán nettó eredmény függő nyilván.
Aki akart, tudott róla, neres, vagy csak jó barátai vannak, mint herci, az már vett. Minek innentől lent tartani? Reális ára, ha osztalék lesz, 10-20k között 2020 tavaszig. Aztán nettó eredmény függő nyilván.
Hát, eljött Rocco. :D
2420, felsőlimit.
Holnapi nap érdekes lesz. Egy paráztatást várok benne.
Nincs jelentősebb mennyiségű megvehető papper!!! Ugye Robjjj! Erről beszélgettünk Kerinél... P
Nagy forgalom van, napizóknak simán jó 5%-ban eladni. Kérdés, hogy megy-e tovább. A hvg jó reklám volt
Elkezdték feltölteni a 2300 feletti régiót. Tehát, átmegy a 2300-on valószínűleg.
éreztem , hogy ez lesz.. Annyira olyan jellegű megérzséeim voltak, hogy el kéne adni, hogy alig mertem még ezt a pár darabot is átteni a TBSZ-re... Meg is szívtam vele, inkább le kellene adózni...
ne viccelj ilyenekkel, mert úgy maradsz! :-)
Na, akkor van remény még 2100 alá szúrásra. Ebből felsőlimit lesz ma.
Alarm! Tegnapelőtt 2080-on eladott részvényeimet 2260-on visszavettem!
persze, hogy olvasom, örülj neki , hogy nem teszem közzé, amilyen perverz dolgokat szoktál te irogatni! :-))
Indul a party, a duna-parti,
Tudod nem kéne erről lemaradni.
Hiszen neked is, nekem is ugyanolyan jó,
Minek otthon ülni, itt a bungaló.
Hát gyere, gyere, ne egyen a fene,
Én vagyok itt aki segít neked ebben.
Várunk téged holnapig,
Ha most nem jössz, lemaradsz, nem vagy itt.
Refr.:
Úgy szeretném, ha lenne szerencsém,
Éjjel meglátnám, és meg is ismerném.
Tudom, nem hagyna el bárcsak eljönnél,
Ott majd várok rád, a Hold majd elkísér.
Éjjel ott várok rád, ma éjjel eljössz hozzám,
Míg a party véget ér, a party véget ér.
Éjjel ott várok rád, érzem eljössz hozzám,
Kell hogy rád találjak még, a ma éjjel vár rég.
Bazze te olvasod a chatemet az unokatesómmal? Egy órája kértem meg, hogy vegye meg az új számot, ki akarom tenni a 4iG-ből vett lakás falára :)
Á, ma lesz a nap, hogy kiveszik, már csak 61k és szabad a pálya limitig.
Ki fogják kapni 2300-ig. Lehet, hogy nem ma, hanem holnap vagy hétfőn, ilyen előérzetem van.
jó, de tied a címlap! Bekeretezed , felakasztod a falra és 50 év múlva mutogatod az unokáknak, hogy na látjátok gyerekek ebből lett meg a nagyfater első milliárdja! :-)