Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

éreztem , hogy ez lesz..…

#840021 matgab Előzmény: #840020

éreztem , hogy ez lesz.. Annyira olyan jellegű megérzséeim voltak, hogy el kéne adni, hogy alig mertem még ezt a pár darabot is átteni a TBSZ-re... Meg is szívtam vele, inkább le kellene adózni...

Na, akkor van remény még…

#840018 walex Előzmény: #840017

Na, akkor van remény még 2100 alá szúrásra. Ebből felsőlimit lesz ma.

Alarm! Tegnapelőtt 2080-…

#840017 matgab Előzmény: #840016

Alarm! Tegnapelőtt 2080-on eladott részvényeimet 2260-on visszavettem!

persze, hogy olvasom, ör…

#840016 matgab Előzmény: #840013

persze, hogy olvasom, örülj neki , hogy nem teszem közzé, amilyen perverz dolgokat szoktál te irogatni! :-))

Milyen üres a könyv 2300…

#840015 walex

Milyen üres a könyv 2300 felett. Hihetetlen.

Indul a party, a duna-pa…

#840014 matgab Előzmény: #840011

Indul a party, a duna-parti,
Tudod nem kéne erről lemaradni.
Hiszen neked is, nekem is ugyanolyan jó,
Minek otthon ülni, itt a bungaló.
Hát gyere, gyere, ne egyen a fene,
Én vagyok itt aki segít neked ebben.
Várunk téged holnapig,
Ha most nem jössz, lemaradsz, nem vagy itt.

Refr.:

Úgy szeretném, ha lenne szerencsém,
Éjjel meglátnám, és meg is ismerném.
Tudom, nem hagyna el bárcsak eljönnél,
Ott majd várok rád, a Hold majd elkísér.
Éjjel ott várok rád, ma éjjel eljössz hozzám,
Míg a party véget ér, a party véget ér.
Éjjel ott várok rád, érzem eljössz hozzám,
Kell hogy rád találjak még, a ma éjjel vár rég.

Bazze te olvasod a chate…

#840013 Bendeguz Előzmény: #840010

Bazze te olvasod a chatemet az unokatesómmal? Egy órája kértem meg, hogy vegye meg az új számot, ki akarom tenni a 4iG-ből vett lakás falára :)

Á, ma lesz a nap, hogy k…

#840012 walex Előzmény: #840011

Á, ma lesz a nap, hogy kiveszik, már csak 61k és szabad a pálya limitig.

Ki fogják kapni 2300-ig.…

#840011 walex

Ki fogják kapni 2300-ig. Lehet, hogy nem ma, hanem holnap vagy hétfőn, ilyen előérzetem van.

jó, de tied a címlap! Be…

#840010 matgab Előzmény: #840007

jó, de tied a címlap! Bekeretezed , felakasztod a falra és 50 év múlva mutogatod az unokáknak, hogy na látjátok gyerekek ebből lett meg a nagyfater első milliárdja! :-)

Visszanyomhatnák még egy…

#840009 walex Előzmény: #840006

Visszanyomhatnák még egy körre 2100 alá. Felszabadult még némi zseton. 2300 felett lesz tűzijáték.

megvettem a hvg-t, kár v…

#840007 Koffein

megvettem a hvg-t, kár volt, semmi újat nem írtak, amit ne tudtunk volna... helyette egy kávé jobb döntés lett volna :))

reméljük, hogy csak a hó…

#840006 Koffein Előzmény: #840005

reméljük, hogy csak a hó végi zárót akarják felhúzni, oszt visszaengedik egy picikét :)

bazz, épp eladtam tegnap…

#840005 matgab Előzmény: #840002

bazz, épp eladtam tegnapelőtt pár száz darabot, hogy TBSZ-re vigyem, erre nem kirántják?? Most meg vehetem vissza drágán (kevesebbet).

Legyen igazad, legyen vé…

#840004 Bendeguz Előzmény: #840002

Legyen igazad, legyen végre az átlag paraszt számra is hihető, hogy történik valami javulás az egészségügyben, pl hogy egyáltalán kijön a mentő, nincs két hétnél hosszabb várólista, van orvos, ápoló, de nem is folytatom, tudom hogy érted mi bajom. Ha az alapokat elkezdik legalább rendbe tenni, senkit se fog érdekelni a feltőkésítési szeánsz, ami nyugaton simán btk tétel.

Bendegúz, 9 év alatt azé…

#840002 matgab Előzmény: #839998

Bendegúz, 9 év alatt azért sztem nagyon sok mindent ez a kormány a lopáson kívül. Nem véletlenül van az, hogy most már a minősítő cégek is kénytelen elismerni ezeket a nyilvánvaló eredményeket- mert ha nem így tennének, akkor ők tűnnének hülyének.

Valljuk be, hogy amit a Fidesz 2010-ben akart, az mára valóság lett és az akkori ellenzéki riogatások (kimenekül innen a tőke, tönkremegy az ország és 1000 ft lesz az EUR) egyáltalán nem jöttek be.

Nagy vonalakban egy sikersztori kezd ki kialakulni itt közép Európában, persze lassan fordulunk, mint egy anyahajó, nem lehetett úgy kezelni a dolgokat, mintha nem lett volna az országnak gazdasági előélete.

Persze nem akarok én ebben a topikban politikai vitába keveredni senkivel, maradjunk annyiban, hogy a modern demokráciáknak mindig is része a lopás. A Fidesz is sokat lop, az MSZP is annyit lopott amennyit bírt. Koncepcióban az a különbség, amennyire én látom, hogy az mszp-sek ami volt, abból loptak, addig a fidesz létrehoz valamit és annak ellopja egy részét.

No de elég a politikából, mert letiltom magam! :-)