Hozzászólás
matgab Előzmény: #839998Bendegúz, 9 év alatt azért sztem nagyon sok mindent ez a kormány a lopáson kívül. Nem véletlenül van az, hogy most már a minősítő cégek is kénytelen elismerni ezeket a nyilvánvaló eredményeket- mert ha nem így tennének, akkor ők tűnnének hülyének.
Valljuk be, hogy amit a Fidesz 2010-ben akart, az mára valóság lett és az akkori ellenzéki riogatások (kimenekül innen a tőke, tönkremegy az ország és 1000 ft lesz az EUR) egyáltalán nem jöttek be.
Nagy vonalakban egy sikersztori kezd ki kialakulni itt közép Európában, persze lassan fordulunk, mint egy anyahajó, nem lehetett úgy kezelni a dolgokat, mintha nem lett volna az országnak gazdasági előélete.
Persze nem akarok én ebben a topikban politikai vitába keveredni senkivel, maradjunk annyiban, hogy a modern demokráciáknak mindig is része a lopás. A Fidesz is sokat lop, az MSZP is annyit lopott amennyit bírt. Koncepcióban az a különbség, amennyire én látom, hogy az mszp-sek ami volt, abból loptak, addig a fidesz létrehoz valamit és annak ellopja egy részét.
No de elég a politikából, mert letiltom magam! :-)