Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Szöges léccel verné pofá…

#840185 Tapasz Előzmény: #840184

Szöges léccel verné pofán. De a kb. 30 hozzászólásból csak egy volt, aki, ha nem is értett vele egyet, de próbálta megmagyarázni, hogy miért nem jó ez a támogatási forma. A többi felháborodott volt, én is akartam írni, de már nem lehetett.

Navracsicska az alaptörv…

#840131 Bendeguz Előzmény: #840130

Navracsicska az alaptörvénnyel meg a baltás gyilkos kiadatásával mióta számít ótvar szaros kis csicska féreg fideszesnél bármivel is többnek?

örülünk vaze

#840076 Bendeguz Előzmény: #840066

a legszebb az egészben, hogy mind úgy néznek ki, mint bármelyik délpesti panelproli. a szupergazdagok általában vagy minőségi, de nagyon szolid ruhákban járnak, vagy iszonyat kimutatják a luxust és minden korszi meg dolcse :D ezek meg bmeg kínai turkálós ciklámenben feszítenek...

a másik a fodrász... 3000 Ft egy tisztességes száraz vágás férfiaknak, nőknek legyen 20 ezer. Miért nem képesek ennyit se adni magukra? Nyilván költői kérdés

örülünk vaze

#840066 Láma

Könyörgöm. Nyafogjon már újra valaki egy kicsit a Gyurcsány 2 milliárdos vagyona miatt. Naaa, csak egy picit az íze kedvéért.

https://blog.atlatszo.hu/2019/02/meszaros-lorincek...

Miközben a hírekben az a sláger, hogy Kásler szerint 17-ben 24000 beteg halála elkerülhető lett volna, ha várólista helyett időben kap ellátást.

Ez nyilván az aznapi jut…

#839938 Bendeguz Előzmény: #839930

Ez nyilván az aznapi jutalék volt, ennyi a havi fizetése. Ennek legalább 20xosa összejön havonta. Úgy már nem kevés

Nemrég volt egy eset kel…

#839931 banyaiz

Nemrég volt egy eset keleti határnál melyik határátkelő ukrán, vagy román már nem tudom hol volt az egész határállomás személyzetét lekapcsolták. :) Nemrég pár éve volt , csak úgy felkaptam rá a fejem akkor.

Csempészek lefizették őket , aztán megbuktak, de úgy emlékszem a komplett állomány aki ott szolgált.

Az elhárításnak kicsit feljebb se ártana célozni időnként. De ez is valami.

Micsoda bűnszövetkezet. …

#839930 Láma Előzmény: #839922

Micsoda bűnszövetkezet. 18 családnál összesen 10000 Euro megtakarítás. Ez átlag 550 családonként. Látom már az alagút végén a szebb jövőt, ha az ilyen bűnszövetkezeteket lefülelik. Lesz itt pénz egészségügyre, nyugdíjra ezután.

Magyarországon szabad lo…

#839925 Bendeguz Előzmény: #839922

Magyarországon szabad lopni, védve vagy, mindaddig amíg a főnöknek leadod, ami jár. Nos ebből Olajos Sintér / Lörke gazdája kimaradtak, így példát kellett statuálni.

felfele nem osztottak vi…

#839924 Koffein Előzmény: #839922

felfele nem osztottak vissza, így meg jól jött, pr, beáldozták őket, jól hangzó kommunikáció... offf

https://index.hu/belfold…

#839922 banyaiz

https://index.hu/belfold/2019/02/26/korrupcio_vad_...

Mik vannak. Kb 1x éve hallottam már olyan sztorit a rendőrök egymásnak fizetnek egy nyári hétvégén szolgálatban lehessenek . Ha a munkakörben autósokkal kell autópályán találkozni. Nem is akárhonnan hanem rendőri belső elhárításra rálátó polgártól. Nem is akármilyen összegek röpködtek egy hétvégi műszakra . Hiába buzgott a munkakedv, lelkesedés még hétvégén is szolgálatba akartak állni sőt fizettek érte . :) Úgy látom még ma is tart ez a lelkesedés, 18 ember az már szép egy kisebb rendőrkapitányság.

De mi történt , hogy most elkapták őket és pont ezt a 18-at?

CSOK kiterjesztés ingatl…

#839822 banyaiz Előzmény: #839818

CSOK kiterjesztés ingatlanpiacra kerül, ennek a szabadfelhasználásúnak is egy része oda keveredik .

Nem tudom kicsit felfújtnak érzem az ingatlanpiacot kíváncsi leszek ha kamatok normális szintre visszaállnak 5-6 %-os alapkamatra legalább akkor az ingatlanpiacon mi lesz. Egy rakás pénz a kis kamatok miatt átment ingatlanba.

Ezért egy kicsit fázok ettől az ingatlanpiacra célzott gazdaságélénkítéstől. De bármilyen élénkítés komoly része most valószínű az ingatlanpiacon kötne ki. Kivéve ha házas, elvált, özvegy stb kutyulás helyett kizárnák az ingatlancél felhasználást. De akkor meg mire használna fel 10-20-30 milliókat? Szóval nehéz kikerülni az ingatlanpiacot ha lakosságnak adott támogatással élénkítene.

Oké persze konkrétan az ingatlanpiacra célozva vagy általánosan adva az más egy kicsit azért.

Talán ezért választották ezt a 10 milliós szabadfelhasználású verziót ne kössék azt is ingatlancélhoz mert akkor aztán minden ingatlanra megkötve. Fene tudja ebből mennyi lesz ami nem az ingatlanpiacon köt ki a végén. Mondjuk lehet állampapírba is sok megy majd az se rossz 0 %-os hitelkamattal.

Azért festették le, mert…

#839820 Fornit Előzmény: #839814

Azért festették le, mert mint graffiti egy xar volt, és valószínűleg eleve egy jobbra fújták rá.